Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek sem tetszenek ezek a...

Nektek sem tetszenek ezek a nevek?

Figyelt kérdés
Brendon, Kevin, Joel stb.
2015. aug. 8. 23:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk a tanultabb romak sem adnak ilyen neveket, Ricsi, David, Mate megy naluk, a tanulatlanabb retegnel elofordul az Asszunta, Leon, Lucien, de van koztuk Jozsi, Sanyika, Lacika is sok.

Itt egyaltalan nincsenek Kevinek, de Dzsennifer az divatos.

A nemroma szulok pedig inkabb mennek a most divatos nevek fele, tele van az elso, masodik osztaly Jazminokkal, Hannakkal, Fannikkal, fiunevek kozott divatos a Levente, David, Adam.

2015. aug. 9. 08:19
 12/22 anonim ***** válasza:
37%
Egyik sem tetszik, de nem vagyok nagymagyar sem, hogy Hunornak nevezzem a gyerekem, azok legalább ennyire röhejesek.
2015. aug. 9. 08:29
 13/22 anonim ***** válasza:
50%

A Kevinnel nem lenne bajom, csak nagyon elcsépelt már, pedig alapvetően tetszene. A Brendon sosem tetszett. A Joel nem igazán az én ízlésem, de ismerek ilyen nevű felnőttet, nekem eszembe sem jutott ennek hallatán cigányozni, de hát te tudod... Mondjuk érthetetlen számomra ez a "miért KELL ilyen meg olyan nevet adni magyar gyereknek" kezdetű hőzöngés. Nem _kell_, olyan nevet ad a szülő, ami neki tetszik.

Érdekelne, hogy te mégis milyen csuda nevet adtál a gyerekeidnek, ha már ennyire zavar mások választása.

2015. aug. 9. 08:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja, sok a Levente meg Bence, Máté. Fiaméknál 7 fiú van az osztályban, abból 3 László, 1 Levente, 1 Bence.
2015. aug. 9. 09:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Dávid.
2015. aug. 9. 12:33
 16/22 anonim ***** válasza:
És azt tudtad, hogy a Dávid sem magyar név?
2015. aug. 9. 14:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek, na de neked és párodnak kell, hogy bejöjjön, nem másoknak.
2015. aug. 9. 15:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tetszenek. Nekem a szláv nevek tetszenek valamiért, mi ezek közül fogunk választani :)
2015. aug. 11. 22:50
 19/22 anonim ***** válasza:

A Kevin szép, csak magyar környezetben furcsa, de valaha minden az volt (pl. Krisztina, Laura).

A Brendon az semmilyen nekem, de inkább nem tetszik, a Joel az kifejezettel nem.

2015. szept. 1. 02:10
 20/22 anonim ***** válasza:
19-es Krisztina és a Laura latin nevek, ami bent van a kultúránkban. A Kevin angolszász...
2022. júl. 1. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!