Nektek sem tetszenek ezek a nevek?
Nalunk a tanultabb romak sem adnak ilyen neveket, Ricsi, David, Mate megy naluk, a tanulatlanabb retegnel elofordul az Asszunta, Leon, Lucien, de van koztuk Jozsi, Sanyika, Lacika is sok.
Itt egyaltalan nincsenek Kevinek, de Dzsennifer az divatos.
A nemroma szulok pedig inkabb mennek a most divatos nevek fele, tele van az elso, masodik osztaly Jazminokkal, Hannakkal, Fannikkal, fiunevek kozott divatos a Levente, David, Adam.
A Kevinnel nem lenne bajom, csak nagyon elcsépelt már, pedig alapvetően tetszene. A Brendon sosem tetszett. A Joel nem igazán az én ízlésem, de ismerek ilyen nevű felnőttet, nekem eszembe sem jutott ennek hallatán cigányozni, de hát te tudod... Mondjuk érthetetlen számomra ez a "miért KELL ilyen meg olyan nevet adni magyar gyereknek" kezdetű hőzöngés. Nem _kell_, olyan nevet ad a szülő, ami neki tetszik.
Érdekelne, hogy te mégis milyen csuda nevet adtál a gyerekeidnek, ha már ennyire zavar mások választása.
A Kevin szép, csak magyar környezetben furcsa, de valaha minden az volt (pl. Krisztina, Laura).
A Brendon az semmilyen nekem, de inkább nem tetszik, a Joel az kifejezettel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!