Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek sem tetszenek ezek a...

Nektek sem tetszenek ezek a nevek?

Figyelt kérdés
Brendon, Kevin, Joel stb.
2015. aug. 8. 23:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem tetszenek.
2015. aug. 9. 00:02
 2/22 anonim ***** válasza:
A Kevin tetszik, a Brendon és a Joel is, de ezt a kettőt nem adnám Magyarországon. A Kevint igen.
2015. aug. 9. 00:06
 3/22 A kérdező kommentje:

Miért kell magyar vagy nem magyar (roma) gyerekeknek külföldi

(amerikás)hangzású nevet adni?

2015. aug. 9. 00:07
 4/22 anonim ***** válasza:
A kevin számomra egyáltalán nem fura. Több kevin nevü ismerösöm is van, huszonévesek. A másik kettö tényleg fura.
2015. aug. 9. 00:10
 5/22 anonim ***** válasza:

Jelenleg nekem sem tetszik, pedig amúgy semmi baj ezekkel, azon kívül hogy a cigányok jutnak róla eszembe.

Jó pár év múlva amúgy ezek is tök átlagos nevek lesznek. Mint ahogy sok régebbi név esetében is így volt.

2015. aug. 9. 00:59
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem tetszenek. Akkor sem adnám a gyerekemnek, ha mondjuk külföldön élnék. Rengeteg szép magyar név van, sok közülük más nyelveken is hasonló (Daniel, David, Adam, Mark, Nora, Julia stb). Szerintem a szülők kulturálatlanságuk miatt adják az ilyen Brendon meg Dzsennifer neveket, mert ez majmolás, nem más. Szegény gyerekek.
2015. aug. 9. 01:39
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem is Kevin a nevem és nem vagyok roma. :D
2015. aug. 9. 02:30
 8/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem, nem tetszenek. De nem is adom a gyerekemnek. Ha tetszik valakinek, adja. Az o dolga.

Aki felsorolta a szerinte magyar neveket: egyik sem magyar, hanem héber, de ne zavarjon. Magyar név a Tímea és a Tünde,illetve az ősmagyar nevek, mint pl a Koppány és a Kende.

2015. aug. 9. 05:35
 9/22 anonim ***** válasza:
43%
Egyik sem tetszik. Röhejes, hogy elmész egy cigány család mellett és a legifjabb kölök nevéből leszűrheted, hogy épp milyen brazil szappanopera megy a tv-ben. Részemről maradok a származásomnak megfelelő neveknél, van belőlük sok ami szép és ritka.
2015. aug. 9. 06:22
 10/22 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszenek, bár egyre több van belőlük, kezdem megszokni a játszótéren stb., de nem adnám a gyerekemnek.
2015. aug. 9. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!