Gondolkodtál valaha plasztikai műtéten a szülés (ek) után? Belemennél?
A striákon nem tudnak érdemben segíteni. Lézerrel valamennyit lehet javítani, de csodát nem tudnak tenni. Másik verzió a bőrátültetés, de normális sebész ilyen helyzetben nem vállal el egy ennyire kockázatos műtétet (a bőrátültetés/kimetszés inkább égési sérüléseknél jellemző).
Nekem évekkel szülés előtt volt mellnagyobbításom. Szóba került, hogy később terhességet is tervezek. Az anatómiai adottságaim miatt részlegesen izom alá került és a méret is konszolidált. A szülés óta 4 év telt el, a mellemen semmi változás nincs.
A hasizmom nekem is szétnyílt, de azt nem plasztikai, hanem általános sebész varrta össze. Ilyennel felesleges plasztikai sebészhez menni. Sokszor a szétnyílt hasizom mellé sérv is megjelenik (hiszen szétreped akötőszövet), onnantól pedig TB-re megcsinálják. Hivatalosan nekem is a kisebb dió méretű köldöksérvemet műtötték, de "ha már felnyitottuk..." alapon bőr alatt összevarrták 20 cm hosszan a hasfalat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!