Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babacsomag cserébe zaklatásért?

Babacsomag cserébe zaklatásért?

Figyelt kérdés

Én már megbántam hogy elkértem a szüléskor a kórházi csomagot, amit ingyen adtak, és amiben különféle reklám termékek voltak.

Ez másfél éve volt ,azóta gyakorlatilag folyamatosan "zaklatnak" telefonon, hetente kb. egyszer tuti, hogy felhív egy-két biztosítótársaság, stb., akik a termékeiket akarják rámsózni. MIndezt persze akkor mikor alszik a gyerek, délben....

Legközelebb nem kell a csomagjuk és számot fogok cserélni. Titeket nem hívogatnak?

2010. márc. 8. 12:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hát igen..tényleg magamra vessek. Amúgy meg megkértem őket a legutóbb, hogy ne hívjanak többször, de erőszakosan megkérdezte, hogy e-mailt küldhet-e? Mondtam hogy küldjön, de ne hívjon. Hát kíváncsi leszek.

A fotós duma se volt semmi!!! Én ilyet még félnék is beengedni a lakásomba.

2010. márc. 8. 12:30
 12/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem is hívogatnak, mikor - ki :S

Már az elején leszerelem őket, h semmilyen biztosítást nem kötünk, sem laminált kiskacsa kártyát nem veszünk :D /Ja, ez nem vicc :D/ , szal semmit sem. Az anyagiakra hivatkozom és megköszönöm a hívását. Legutoljára 3 hete volt ilyen.

Remélem abbahagyják már, de én is megadtam a számom :(

2010. márc. 8. 12:52
 13/23 anonim ***** válasza:
Na, nekem te világítottál rá, hogy miért keresnek állandóan....
2010. márc. 8. 12:54
 14/23 anonim ***** válasza:
Én sem engedtem be! Nem-nem! Az ajtóban elkezde a mondókáját, jött volna ő befelé, de épp a férjem vetkőzette fürdetéshez a babát (mondta is hogy legalább megnézi! Még mit nem! A nagyszülei közül is csak az anyukám látta, a másik mamája nem, majd pont egy idegennek mutogatom a pucér babámat!), este volt már, nem tudom mit képzelt, főleg vasárnap. Más már pizsiben nézi a tv-t olyankor.
2010. márc. 8. 12:55
 15/23 anonim ***** válasza:
12:27 voltam
2010. márc. 8. 12:55
 16/23 A kérdező kommentje:

:)) Laminált kiskacsa kártya? :) Ne idegesíts már.. :) Ilyennel még nem hívtak!

Vasárnap este 6 órási fotós, pucér babát nézni, bejelentés nélkül, kamu szöveggel? Ez tényleg durva. Szívem szerint az ilyet bezárnám a kerékpár tárolóba és kihívnám a rendőröket. Pofátlan alak!

2010. márc. 8. 12:59
 17/23 anonim ***** válasza:
Engem az ajándékcsomag átvétele óta (azaz már több, mint két éve) állandóan kedvezményes angol nyelvtanfolyammal zaklatnak. Kb. tízszer elmondtam, hogy nem kell, van nyelvvizsgám, de csak nem értik meg...
2010. márc. 8. 14:08
 18/23 anonim ***** válasza:
Nemhogy hivogattak,hanem el is jöttek.Párnapos babával végig hallgattam egy nőt,akkor sem mozdult mikor már a gyerek torkaszakadtábol orditott.Azt kérdezte "ennek a gyereknek nincs cumija?"Megkértem,hogy menjen el.Nagynehezen de sikerült.Majd késöbb hivott egy nő,hogy töllük kaptuk a kórházban azt a rengeteg csomagot,meglátogatnának minket,ekkor és ekkor a mi városunkban járnak.Mondtam köszönjük de nem fogom őket végig hallgatni,ne fáradjanak.És eljöttek.Szerencsémre itt volt anyu,aki nagyon bepipult a rámenőségükre és elég határozottan elküldte őket.Azóta semmi szerencsére.
2010. márc. 8. 14:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez a cumis duma durva beszólás volt a részéről. Akkor penderítettem volna ki a lakásból azonnali hatállyal. Biztos nins gyereke, mert az ilyenek a karrieristák...
2010. márc. 8. 14:27
 20/23 anonim ***** válasza:
ne is mondd, az én lányom már másfél éves, de még mindig hívnak! nekem is az a taktikám, ha magánszám hív (nincs kiírva a tel.szám), akkor nem veszem fel! kapják be! azért a pár lejárt szavatosságú kenceficéért ne zaklassanak évekig!
2010. márc. 8. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!