Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babacsomag cserébe zaklatásért?

Babacsomag cserébe zaklatásért?

Figyelt kérdés

Én már megbántam hogy elkértem a szüléskor a kórházi csomagot, amit ingyen adtak, és amiben különféle reklám termékek voltak.

Ez másfél éve volt ,azóta gyakorlatilag folyamatosan "zaklatnak" telefonon, hetente kb. egyszer tuti, hogy felhív egy-két biztosítótársaság, stb., akik a termékeiket akarják rámsózni. MIndezt persze akkor mikor alszik a gyerek, délben....

Legközelebb nem kell a csomagjuk és számot fogok cserélni. Titeket nem hívogatnak?

2010. márc. 8. 12:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem írtam rá a papírra a telefonszámot...előre gondolkoztam :))
2010. márc. 8. 12:02
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Amikor jött a nővér és átadta a csomagot, megkérdezett minket a szobatársnőmmel, hogy szeretnénk-e, ha jönnének hozzánk terméket reklámozni, ill. hogy felhívhatnak-e telefonon. Beikszeltettük vele a "nem"-et, és ennyi volt.
2010. márc. 8. 12:04
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

De hívogatnak, hiszen az aláírással hozzájárultál ahhoz, hogy a termékeikkel megkeressenek.

A mester kiadónál már többször elküldtem a fenében a telemarketingeseket, oké, hogy a beszélgetés időtartamára kapják a pénzüket, de ha nem szól bele a telefonba, írtó dühös tudok lenni, felajánlottam, hogy beszélgessünk másról, abba nem ment bele :)

De egyszerű a megoldás. Felmész a felicitas honlapjára, ott meg tudod nézni, hogyan tudod visszavonni az engedélyedet a megkereséshez.

A másik (de ez eső után köpönyeg) régi telefonszámot kell megadni és már nem tudnak utolérni...

2010. márc. 8. 12:05
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zaklatnak. Tőlem semmit se kérdeztek, behozták az ágyamhoz a 3 szatyrot, aláírattak, kitöltették velem és kész. Én jövő héten cserélek számot! Nemcsak emiatt, de kapóra jön! :)

Apropó, engem pluszban még a Topshop is állandóan zaklat. Vettem egyszer tőlük 2 terméket még 2 éve, és esküszöm nektek, hogy mostanában kb. 3-5 naponta hívnak, hogy remek ajánlatuk van számomra.

Tegnap mostmár kikértem magamnak a hívogatást, és megkértem, töröljenek a listájukról.

2010. márc. 8. 12:07
 5/23 A kérdező kommentje:
Hát nálunk speciel a szobatársnőm hozta a kérdőívet. Én marha meg kitöltöttem és ő elhozta a sajátjával együtt. Persze, a fene se gondolta, hogy ez lesz belőle. Mert ha mondjuk felhívnak negyedévente akkor azt mondom belefér, de hetente??? Ezek egymásnak adják a telefonszámot szerintem.
2010. márc. 8. 12:09
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem a kórházból hívogatott egy nő a Generali megbízásából, hogy kössem náluk a babakötvényt. 4hónapig hívott 2hetente, de még akkor nem is küldte ki a MÁK a papírokat amúgy se, úgyhogy sikerült lepattintani a nőt, aki nem egyszer reggel 7kor hívott.

A másik a fiam 1hetes volt, 3napja volt itthon, és vasárnap(!!) este 6kor valami művészfotós jött az ilyen-olyan ajánlataival. De ő nem a Felicitast mondta, hanem hogy a házból hallotta, hogy milyen szép kisbabánk van. Neki meg ennyit mondtam, hogy érdekes, mert a házból senki nem látta még a babát, még a közvetlen szomszédaim sem, erre sarkon fordult és elment.

Azóta csak levelet kaptam bankoktól, hívni nem hivnak. Ha magánszám hív, nem veszem fel és ennyi.

2010. márc. 8. 12:15
 7/23 A kérdező kommentje:
Igazad van... Én sem venném fel, mert általában rejtett számról hívnak, csak az a bajom, hogy a két legjobb barátnőmnek is rejtett a m.helyi száma (központilag) és ők is gyakran hívnak, igy nem tudom előre, hogy épp ők hívnak-e? Bunkó meg nem vagyok, mert udvariasan végighallgatom az ügynököket is.. (elvégre én járultam hozzá, hogy hívhassanak) de olyan kínos már, és egyre kínosabb őket lerázni.
2010. márc. 8. 12:20
 8/23 anonim ***** válasza:
64%

Ha beírtad a számod akkor csak magadra vethetsz. Nekik ez a dolguk, neked meg el kell olvasnod mit írsz alá és mit töltesz ki. Én alapból nem adom ki ismeretlen helyre a telefonszámom.

A csomag az ajándék, a kérdőív azért kell,hogy ők minél több "üzletet" kössenek. Sajnos a mai világban a biztosítóknak semmi nem szent. Egy baba születését is kihasználják, hogy nekik jobb legyen.

Egyszerűen beszélj velük és szólj nekik többet ne hívjanak, vegyenek ki az adatbázisból. A következő babánál pedig jól nézd meg mit is írsz alá.

2010. márc. 8. 12:24
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:15 vagyok

Én is végig hallgattam a nőt, sőt még küldött is valamit az email címemre, tájékoztatót délelőtt, de már 3 óra mulva hívott, hogy megnéztem-e (2 hetes baba mellett)??

Amikor 2hónapos volt a babám és mondtam, hogy még nem kaptam meg a babakötvényes papírt, akkor meg már azt mondta, hogy ilyen nincs! Nekem ott telt be a pohár! De tényleg 4.5hónapos volt a babám amikor kiküldték, arról meg én nem tehetek szerintem (az adókártya az itt volt 11naposan)

De az a fényképész hapsi vasárnap, de legalább ne kamuzott volna a szemembe...

Nekem is vannak rejtett számos ismerőseim, ők ha hívni akarnak, előtte nyomnak egy sms-t, hogy tudjam.:)

2010. márc. 8. 12:27
 10/23 A kérdező kommentje:

Igazad van, de a szülőágyon, 2 napos babával valahogy nem gondoltam ezt át ennyire. És azt sem sejtettem, hogy hetente felhívnak majd. (mint írtam, néhány hívás még ok, belefért volna, de nem heti szinten).

A másik, hogy érdekes módon már legalább 4-5 biztosító hívott fel, pedig emlékeim szerint a listán (a támogatók listáján) csak az Allainz szerepelt. Akkor a Generali és a többi honnan veszi a számomat? Ezért gondoltam, hogy kiadják (eladják?) egymásnak?

2010. márc. 8. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!