Aki vett eldobható bugyit, mennyit vett?
A Tena betét kényelmes, 2 csomagot vettemm, ami megmaradt , majdnem egy egész csomagot a szülés utáni fél évben elhasználtam , erős mensikor, éjjelre vagy munkahelyre.
Most vettem Tena pull-up-ot, az is jó.
Tescoban van 500 Ft / csomag. Én olyat vettem. Semmi különbség nincs az, meg a Tena között. A baba részlegen találod, ha érdekel.
1 csomaggal használtam el, aztán elég volt a vastagabb betét (normál), igazából 2 nap után elég lett volna.
Én nem vettem eldobható bugyit, olyat vittem be, aminek mindegy volt.
én vettem 6 db eldobhatót, de nem volt túl kényelmes...meleg volt, izzadtam, véreztem, tapadt ragadt mindenhol, olyan szar anyag...ha rám hallgatsz inkább veszel 3-4 olcsóbb telefenekes bugyit aztán kész.
Betétből a Tena inkontinencia betétjét használd, elég drága, de őszintén belőlem pl olyan dolgok jöttek...inkább nem részletezem.
2 csomag Tena inkontinenciát használtam el, és utána még 2 csomag alwayst.
Én is a tescoban vettem 6-700 ft-ért a betétet,nevet nem tudok.
Eldobhatót meg talán a DM-ben, 3 db-os, én szerettem.Ja és mosható, minden használat után kimostam kézzel
Én megszívtam az eldobható bugyikkal. A dm-ben két csomaggal is vettem (10 db), csak egy méret volt belőle. Aztán persze a kórházban kiderült, hogy kicsik, úgyhogy végül a sima bugyijaimat használtam.
Amúgy egy csomag Tena betétet vettem, de annak is megmaradt a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!