Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarok bunkónak tűnni, de...

Nem akarok bunkónak tűnni, de ennek így mi értelme? Nálatok is így csinálják?

Figyelt kérdés

Ma voltunk védőnőnél 1 éves státuszon.

Tanácsadásra ugye nem lehet beteg gyereket vinni, nincs járványos időszak, tehát a fertőzésveszély kizárva, mégis a pici (1-2-3 hónapos) babákat érkezés sorrendjétől függetlenül előre vették. Semmi bajom nem lenne ezzel, csak azért furcsálltam, mert kivétel nélkül mindegyik ilyen pici baba békésen szunyókált a babakocsiban vagy a hordozóban, nem sírtak, nem nyűglődtek, a váróteremben viszonylag normális hőmérséklet volt, tehát ha picivel többet kellett volna várni, akkor sincs semmi. Mi egy másik 1 éves gyerekes anyukával több mint egy órát vártunk így, pedig elsőnek voltunk ott, és más nagyobb gyerekes anyukák is, pedig a nagyobbacska gyerekek türelmetlenek voltak már, nyűglődtek, nehéz volt egy helyben ülniük (egy 1 évesnek még nehéz is megmagyarázni..). Szóval azt nem értettem, hogy miért nem mehetünk érkezési sorrendben. Persze egy síró pici babát nyilván kérés nélkül előreengedek, vagy influenzajárványban, stb... Csak fura volt, hogy az összes békésen alvó picit előrevették a tomboló nyűglődő nagyobbakkal szemben. Ez így szokás máshol is?

2015. aug. 6. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk változó. Amikor a két nagyobbik gyermekemmel voltam tanácsadásokon, akkor volt hogy behívtak piciket előttünk. De amikor a legkisebb pár hetes volt, és mentünk, akkor érkezési sorrend volt, nem vettek minket előre.
2015. aug. 6. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
A nagynál még érkezési sorrend volt, a kicsinél már időpont.
2015. aug. 6. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk is érkezési sorrend van.De volt olyan hogy a három hónapos vizsgálaton is és az 1 évesen is majd 3 órát vártunk.Sajnos ez van.A piciket azért vehetik előbbre mert nekik még nagyon fix az étkezési idejük.Én nem egy kisebb babást engedtem magam elé (1évesek voltunk akkor) mert szoptatási időhöz közeledtek. Tehát ez mindenkinél más.Sztem eleve rosszul szervezettek ezek a tanácsadások.Nagyon rosszul.
2015. aug. 6. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:

A mostani a 2. védőnőnk, költözés miatt. Az elsőnél időpont volt.

Most nálunk is érkezési sorrend van, de van néha eltérés. Egy 1-2 hónapos csecsemőt előre hívnak, bármikor is érkezik. Amint ott van, hívják be.

Viszont mivel nekem ovis fiam van és ált. az ovi előtt megyünk státuszra, ezért az ovisokat rendezik le először, hogy odaérjünk tízóraira. Míg kicsi volt, akkor sosem kezdésre mentünk, hanem általában a tanácsadás vége előtt fél órával, akkor már alig volt valaki.

2015. aug. 7. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!