Melyiket válasszuk?
Figyelt kérdés
Sosem gondoltam, hogy ilyen kérdést fogok kiírni, mert tudom, hogy nekünk kell dönteni, de egyszerűen nem tudok. Hamarosan megszületik a pici lányunk, és még nincs végleges neve. Nagyon sok név felmerült, most úgy tűnik sikerült 3-ra redukálni, de ettől lejjebb nem megy, szóval valószínű, hogy két nevet fog kapni a picur, kérdés, hogy melyik kettő legyen?! A vezetéknévhez mindhárom illik, bármilyen sorrendben. A nevek: Annabell, Leila, Elina! Segítsetek, légyszi! :)2015. aug. 5. 19:55
11/18 anonim válasza:
Bocsi, de miért vagyok lepontozva? Úgy gondolom, hogy ez egy olyan kérdés, ahol nem egy válasz a jó...
Az Elina tetszik nagyon, de mellé az Annabellt soknak találom. Ezért a Leila inkább.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Aranyosak vagytok! Én senkit sem pontoztam le, én is úgy gondolom, hogy itt nincs rossz válasz! :)Várom a további véleményeket is, ha sikerült dönteni, megírom! :)
2015. aug. 5. 21:10
15/18 anonim válasza:
Annabell önmagában gyönyorű. Ezt választanám második név nélkül.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Úgy látom az Annabell kapta a legtöbb voksot, a Leila pedig a legkevesebbet. Szívem szerint utóbbit én is kihúznám a sorból, csak az a baj,hogy a páromnak meg ez a kedvenc. Nekem is tetszik, csak az vele a bajom, hogy nekem erről a névről egy sötét hajú, sötét szemű és bőrű lány jut eszembe (jelentése is sötét hajú), nekünk pedig tuti, hogy szőke, világos bőrű kislányunk lesz. (Mindketten szőkék vagyunk, kisfiúnknak is szinte fehér haja van, és zöld szeme.)Nehéz döntés lesz! :D
2015. aug. 6. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!