Melyiket válasszuk?
Figyelt kérdés
Sosem gondoltam, hogy ilyen kérdést fogok kiírni, mert tudom, hogy nekünk kell dönteni, de egyszerűen nem tudok. Hamarosan megszületik a pici lányunk, és még nincs végleges neve. Nagyon sok név felmerült, most úgy tűnik sikerült 3-ra redukálni, de ettől lejjebb nem megy, szóval valószínű, hogy két nevet fog kapni a picur, kérdés, hogy melyik kettő legyen?! A vezetéknévhez mindhárom illik, bármilyen sorrendben. A nevek: Annabell, Leila, Elina! Segítsetek, légyszi! :)2015. aug. 5. 19:55
1/18 anonim válasza:
a Leila felejtős, mert mindenki keverné a Lejlával
2/18 anonim válasza:
Az Annabell önmagában is szép, szerintem túlzás mellé még egy.
A Leila és az Elina meg tök egyformák, egymás mellett állva is olyan, mintha valakit Alex Sándornak hívnának.
Szerintem dobjátok kalapba mindhármat, és húzzatok egyet!
Ha nekem kéne választanom, akkor Annabell lenne. A Leila kifejezetten nem tetszik.
3/18 anonim válasza:
habár az Annabell(a) Elina meg nem összeillő szerintem..
4/18 anonim válasza:
Sorsold ki! Most komolyan! Írd fel mind a 3 nevet egy-egy papírra és dobd bele egy kalapba. Miközben kihúzod a nevet figyeld meg magad, hogy melyikre koncentrálsz a legjobban, melyiket szeretnéd, ha azt húznád. Nah, mikor kihúztad a papírt megnézés nélkül dobd el és válaszd azt amelyiknek drukkoltál!
6/18 anonim válasza:
Annabell és Elina közül vmelyik, de Leila semmiképp se tetszik.
7/18 anonim válasza:
Nekem is csak az Annabell tetszik, de ha mindenképpen kellene még egy mellé, akkor az Elinát választanám, annak ellenére, hogy nem passzol a két név együtt. Leilát nem adnám.
8/18 anonim válasza:
Elina :) Van egy ilyen film is, nagyon öntudatos benne a kislány :)
9/18 anonim válasza:
utsó vagyok, még az Annabellt mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!