Mi legyen a kislanyom neve?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a Vivien, Natalia, Regina es hasonlo hangzasu nevek!
Tudnatok meg szep es kulonleges neveket irni ?
2015. aug. 5. 16:16
11/22 anonim válasza:
Az összes Magyarországon anyakönyvezhető név benne van , és havonta frissül :)
12/22 anonim válasza:
Vivien, Natália nekem egyáltalán nem tetszik. A Regina szép.
Nekem tetszik: Eszter, Léna, Nóra, Cserne, Rege, Lelle, Lenke.
14/22 anonim válasza:
A felsoroltak közül a Natália tetszik egyedül.
Az a baj, hogy mindenkinek más a szép és a különleges, és nem adtál meg nagyon kritériumot, hogy a te ízlésednek megfelelő nevet tudjunk ajánlani. A vezetéknév is segítene, hogy hozzá illőt tudjunk találni.
Szerintem szép nevek még például: Gréta, Flóra, Júlia, Emília, Tímea, Eliza, Rebeka.
15/22 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 14-es válaszolóval, mások nem tudnak helyetted/helyettetek dönteni pláne úgy, hogy 1. nem ismerjük a vezetéknevet 2. mindenkinek más az ízlése, ami az egyiknek szép, a másiknak nem. Ne haragudj meg érte, de nekem például az általad felsoroltak közül egyik sem tetszik.
16/22 anonim válasza:
Regina tetszik, a másik kettő nem.
19/22 anonim válasza:
Pff, de szánalmasak vagytok... lepontoztok azért, mert nem tetszik egy név? A nők tán belehülyülnek az anyaságba? Azért kérdem, mert ebben a kategóriában igen sok hozzátok hasonló bambát találni, akik azért pontoznak le valakit, mert nem tetszik nekik egy válasz. KEDVES ANYUKÁK! A zöld valamint a piros kéz (amennyiben színtévesztőek vagytok, még a lefelé és felfelé mutató ujjacska is ott van) arra való, hogy a választ értékeljük aszerint, hogy mennyire hasznos. Ha valaki a kérdésnek megfelelően válaszol, az csak hasznos lehet. Ha az a kérdés, hogy mi legyen a kislányom neve, akkor minden női név, amit az ember leír, csak hasznos lehet. Áruljátok el, megbolondultatok a gyerektől, vagy mi? Mert valahogy ebben a kategóriában nagyon megy az ész nélküli pontozgatás. Konkrétan ilyen kérdésnél, hogy hány évesen szültél, a 26 nem hasznos, de a 32 igen. Mi alapján? Nem mintha meg tudnátok indokolni, bármekkora összeget rá merek tenni, hogy törölve lesz ez a válasz anélkül, hogy megmagyaráznátok, mitől vagytok bambák.
20/22 anonim válasza:
Kár a gőzért, a nők 90 százaléka tényleg belehülyül az anyaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!