Melyik név tetszik ezek közül a legjobban, és melyik az, amelyiket semmiképp sem adnád, és miért?
A vezetéknév két szótagú, n-re végződik.
Német nyelvterületen élünk, fontos, hogy itt is megértsék, ki tudják mondani, vagy minimum legyen a névnek itt is érthető alternatívája.
Fiú: Kristóf, Félix, Áron, Ádám, Alex, Márk, Richárd, Valentin, Marcell, Erik
Lány: Liza, Kornélia, Kinga, Izabella, Hédi, Georgina, Flóra, Emma, Eliza, Daniella, Nóra, Brigitta, Barbara, Alma, Alícia, Alexandra, Viktória
Még nem tudjuk, hogy egy, vagy két keresztnevet adjunk. Két neves verzió esetén mit adnátok ezek közül?
Fiú: Áron, Ádám, Alex, Márk, Richárd, Erik
Lány: Liza, Kornélia, Kinga, Flóra, Emma, Eliza, Nóra, Alícia, Alexandra,
Vezetéknévtől függnek a továbbiak.
Szia, fiúnak én is az Alexet mondanám.
Lánynevek közül nekrm az Emma és az Eliza tetszik, de régebben Georginának akartam elnevezni a gyerekem, ha lesz, ma már nem így döntenék.
A két keresztnévről annyit, hogy nekem kettő van, de nagyon nem szeretem, sok vele a gond, főleg az érettségin :D de persze ez nem jelent semmit, csak az én magánvéleményem :)
Fiú nevekből nekem a Richárdon és Félixen kívül mindegyik szép.
Lány nevekből a Daniella, Eliza,Liza és Hédi nem jön be annyira, a többi tetszik.
fiú ezek közül: Marcell
lány név ezek közül: Eliza
Marcell mellé adnám: Nelzon
Eliza mellé adnám: Leila
nagyon tetszenek nekem a ritka,különleges nevek! milyen nevet választottatok?
Ha lány lesz, Viktoria, a fiunevekkel meg hadilabon allunk. A ferjem nagy kedvence a Marcell, a tobbi nev neki az elmegy-kategoria, de nekem sajnos valahogy nem tetszik, igy most az Aron vagy az Adam tunik eselyesnek, esetleg a Kristof. A tobbi nev kiesett, keresnunk kell ujat:/
Abban mar megegyeztunk, hogy nem lesz masodik neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!