Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik ezek közül...

Melyik név tetszik ezek közül a legjobban, és melyik az, amelyiket semmiképp sem adnád, és miért?

Figyelt kérdés

A vezetéknév két szótagú, n-re végződik.

Német nyelvterületen élünk, fontos, hogy itt is megértsék, ki tudják mondani, vagy minimum legyen a névnek itt is érthető alternatívája.

Fiú: Kristóf, Félix, Áron, Ádám, Alex, Márk, Richárd, Valentin, Marcell, Erik

Lány: Liza, Kornélia, Kinga, Izabella, Hédi, Georgina, Flóra, Emma, Eliza, Daniella, Nóra, Brigitta, Barbara, Alma, Alícia, Alexandra, Viktória

Még nem tudjuk, hogy egy, vagy két keresztnevet adjunk. Két neves verzió esetén mit adnátok ezek közül?

2015. aug. 3. 09:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Fiú: Áron, Ádám, Alex, Márk, Richárd, Erik

Lány: Liza, Kornélia, Kinga, Flóra, Emma, Eliza, Nóra, Alícia, Alexandra,

Vezetéknévtől függnek a továbbiak.

2015. aug. 3. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Alex vagy Márk

Liza vagy Emma

2015. aug. 3. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Adnám: Ádám, Marcell, Hédi, Daniella, Nóra, Viktória
2015. aug. 3. 19:20
 14/18 anonim válasza:

Szia, fiúnak én is az Alexet mondanám.

Lánynevek közül nekrm az Emma és az Eliza tetszik, de régebben Georginának akartam elnevezni a gyerekem, ha lesz, ma már nem így döntenék.

A két keresztnévről annyit, hogy nekem kettő van, de nagyon nem szeretem, sok vele a gond, főleg az érettségin :D de persze ez nem jelent semmit, csak az én magánvéleményem :)

2015. aug. 3. 20:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Fiú nevekből nekem a Richárdon és Félixen kívül mindegyik szép.

Lány nevekből a Daniella, Eliza,Liza és Hédi nem jön be annyira, a többi tetszik.

2015. aug. 5. 09:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Fiú: Richárd

Lány: Nóra

2015. aug. 15. 18:13
 17/18 anonim ***** válasza:

fiú ezek közül: Marcell

lány név ezek közül: Eliza

Marcell mellé adnám: Nelzon

Eliza mellé adnám: Leila

nagyon tetszenek nekem a ritka,különleges nevek! milyen nevet választottatok?

2015. szept. 19. 00:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Ha lány lesz, Viktoria, a fiunevekkel meg hadilabon allunk. A ferjem nagy kedvence a Marcell, a tobbi nev neki az elmegy-kategoria, de nekem sajnos valahogy nem tetszik, igy most az Aron vagy az Adam tunik eselyesnek, esetleg a Kristof. A tobbi nev kiesett, keresnunk kell ujat:/

Abban mar megegyeztunk, hogy nem lesz masodik neve.

2015. szept. 19. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!