A póráz szerintem nagyon durva, de az is, hogy a gyereket küldi előre a zebrán...
2015. júl. 28. 18:07
2/9 anonim válasza:
A kedves olvasó utánanézhetett volna, hogy létezik olyasmi, hogy gyerekhám és egy rém praktikus cucc, ha kocsi elé futós gyereke van az embernek.
2015. júl. 28. 18:13
3/9 anonim válasza:
Mi az, hogy anyának nem nevezném? Üti, veri a gyereket? Nem ad neki enni, kinozza? Bántalmazza, ördibál vele?
Ne haragudj, de egyáltalán nem tetszik, ahogy feltetted a kérdést. Ne itélkezzünk már ennek a szerencsétlen nönek az anyai mivolta felett egy kép alapján.
Az a véleményem, hogy semmi baja nem lesz a gyereknek ettöl.
2015. júl. 28. 18:19
4/9 anonim válasza:
Nem ismerem az illetot. Ilyet nem is lattam meg, de hallottam mar errol. Emiatt nem mondanek az anyara halalos iteletet. Vannak ettol durvabb dolgok is.
5/9 anonim válasza:
Létezik gyerekhám, bár hülyeségnek tartom. Elképzelem ahogy főiskolára is viszi pórázon, mert a gyerek nem tanul meg közlekedni.
6/9 anonim válasza:
Miért ne nevezném anyának azt, aki gyerekhámot használ?
Ha meg áll a forgalom, ugyan mindegy, ki megy elöl, ráadásul a fotón az sem látszik, hogy nem sétál-e át a gyerek előtt más ember is.
2015. júl. 28. 18:20
7/9 anonim válasza:
Inkább gyerekhám mint hogy kiszaladjon az utra mikor kitépi magát az anya kezéből...ha elüti az autó,utána nevezném felelőtlennek...
2015. júl. 28. 18:24
8/9 anonim válasza:
Én inkább használnám, mint kifusson a kocsik elé. Gondolom nem fojtogatja, nem kellemetlen. Ha belegondolsz, a kézen fogva sétáltatás is valamilyen szinten a mozgásszabadság korlátozása, de a gyerek érdekében van, aki sajnos még nem tudja mindig felmérni a valós veszélyhelyzeteket. Ismerősöm kisfia pár éve úgy halt meg, hogy az anyukája előtt lefutott a buszról, ki az útra...
2015. júl. 28. 20:18
9/9 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincsen semmi gond.
Sőt még praktikus is lehet és életet is menthet.
Pl ha van egy kisebb tesója és őt tolni kell, vagy szatyrot cipelsz, vagy a gyerek olyan, hogy összevissza szaladgál, akár autó alá is beeshet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!