Mi az, ami kihoz a sodrodból a gyerekneveléssel kapcsolatban?
szia,
hát néha nem látom a kiutat :) igaz még csak 15 hónapos a kisfiam, de most kezdődött a dac korszakunk :) igazából az hoz ki legjobban a sodromból, ha mások azt mondják a gyermekemre, hogy "milyen egy rossz gyerek" vagy, hogy "a tűzön sem égne el"... mert semmivel sem elevenebb a korosztályánál és úgy gondolom a szülők tisztje ilyeneket mondani, nem a környezeté.
Ági
Én az elsövel értek eggyet.az enyém másfél éves,de ö dacos eléggé,és elég eleven is.a hisztivel ki tud csinálni,föleg mikor csak úgy neki áll,és nem akarja abba hagyni bármit csinálok,és ha meg akarom vigasztalni még 2 lapáttal rátesz.na ekkor kiborulok:D
(Zsoka)
9 hónapos, és anyja lánya :D
Hisztis, és ha valami azonnal nincs úgy, ahogy akarja, akkor visít mint egy kismalac. Ha nem veszek róla tudomást, akkor átmegy üvöltésbe, és úgy behergeli magát, hogy szinte fuldoklik.
Van, hogy estére annyira fáj a fejem, majd belepusztulok. Fél óra csöndért bármit megadnék :)
Nagyon nagyon sok ilyen van.
Pl az,ha anyósom olyan dolgokat csinál,ami a gyereknem nem jó (sőt rosz),de ő csinálja mert neki tetszik.
Vagy pl hogy a kislányom eszméletlen hisztis,ha nem úgy van valami ahogy ő akarja,és nem tudom leszoktatni róla.
Vagy pl hogy időnként belémharap,és erről sem tudom leszoktatni.
De ezek azok amik ebben a pillanatban eszembe jutottak,tényleg sok apró dolog van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!