Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 ajtós autó-gyerekülés?

2 ajtós autó-gyerekülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kocsivásárlás előtt állunk és a párom beleszeretett egy 2 ajtós kocsiba. És úgy néz ki, összejött a baba is. De egy ķétajtós, de amúgy nagyobb autóba hogy teszem be a gyerekülést és főleg hogy "szuszakolom" bele a babát?

2015. júl. 23. 19:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

6-os! Más, ha a gyerektervezés előtt megvan a kétajtós, megint más, ha akkor vásárolnak, amikor már tudják, hogy úton a poronty. Ilyen esetben én nem azt nézném, mi tetszik, hanem mi a praktikus.

Na, kombi sem kéne, nekünk sem az van, nem is lesz soha, mert a férjem rühelli, de 1 gyerekkel nem is kell az.

2015. júl. 24. 13:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Ne vesszetek össze azért! :)

Köszönöm mindenkinek a választ!

A "baj" az, hogy a párom részéről ez tényleg szerelem, amióta meglátta azt az autót, nem hatnak az észérvek ...

Fogalmam sincs, hogy hogyan fogjuk ezt megoldani. Idő még van gondolkozni, csak jövőre jön a baba, de ha majd meglesz a gyerekülés, majd gyakoroltatom vele egy játékbabával a gyerek biztonságos ki-és beszuszakolását :)

2015. júl. 24. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én férjem eladta a "szerelmét" amikor feljött a gyerek téma. Nem kértem rá, magától tette. Egy 5 ajtósunk lett helyette.
2015. júl. 25. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!