Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 ajtós autó-gyerekülés?

2 ajtós autó-gyerekülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kocsivásárlás előtt állunk és a párom beleszeretett egy 2 ajtós kocsiba. És úgy néz ki, összejött a baba is. De egy ķétajtós, de amúgy nagyobb autóba hogy teszem be a gyerekülést és főleg hogy "szuszakolom" bele a babát?

2015. júl. 23. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A párodnak illendő volna eldönteni, hogy csaladot szeretne vagy a kamaszkori vágyálmait kiélni. Nyilván nem lehetetlen 2 ajtós kocsiba beletenni a hordozót de ahogy te is írod úgy kell bele tuszakolni, a gyereket meg kiműteni belőle. Nem vennék babával ilyen autót. Mi megbeszéltük a férjemmel, higy ha a gyerekek 17-18 körül lesznel lecseréljük a családi nagy 4ajtóst egy 4 üléses 2 ajtós kabrióra...de csak akkor 😉 ez szerintem jó alku!
2015. júl. 23. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem hangzik jól. Még a hagyományos 4 ajtós kocsiknál is problémás ki-be venni a babát, télen öltöztetni is kell a kocsiban, a babahordozót pedig általában a babával együtt szokták vinni, például ha elalszik a baba a kocsiban. Van, aki vásárolni is így megy, hogy a babát a hordozóban hagyva kapcsolja rá a babakocsira, de ez nem egészséges a babának, ha hosszú ideig a hordozóban van.
2015. júl. 23. 20:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Neeeee, semmiképpen. Még ötajtóssal is bajos néha.

Amúgy az elsőnek üzenem, hogy nem csak cabrióból van kétajtós, hanem Suzuki Swiftből is.

2015. júl. 23. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Persze tudom..a saját példánkat írtam a cabrioval mert az én férjem meg azokba van bele szerelmesedve! Bár nem hinném, hogy a kérdező párjának egy 2 ajtós swiftről fájna oly nagyon lemondani ha már beleszeretett 😉
2015. júl. 23. 21:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez is jó példa rá, hogy milyen férfi a férfi. Még agyilag kamasz, akinek a jármű esztétikai, netán presztízscélokat szolgál, vagy igenis felelősségteljes szülő(jelölt)ként tudomásul veszi, hogy már nem csajozni jár a verdával, így olyat vesz, ami babakompatibilis.

Mi még évekkel a gyerekvállalás előtt vettünk autót, férjem jó előre kikötötte, biztosan 5 ajtós lesz, mert majd a gyerek miatt úgy jó. Szóval hát igen, van ilyen férfi és olyan is. :)

2015. júl. 23. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Az ötös elég gyorsan kiállította a kérdező párjáról a "rossz apa" bizonyítványt.

Ne mondjuk már, hogy ami háromajtós, az csak azért tetszhet a pasinak, mert sportos és lehet vele csajozni. A Swiftet épp ezért írtam, hogy nem csak a jól kinéző autók háromajtósak.

Ettől függetlenül tényleg mindenképp ötajtós, sőt, ha lehet kombi. Én egy csapotthátú ötajtós Astrát vettem, és azért néha hiányzik a nagyobb csomagtér, pedig még csak egy pici gyerek van benne, és az ő babakocsija, miegymása. Ugyanakkor kombit nem akartam, nekem parkolásnál már az Astra is nagynak tűnik.

2015. júl. 23. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Előnyösebb az 5 ajtós de nálunk pl 2 gyerek nőtt fel egy három ajtós roverben.
2015. júl. 23. 22:35
 8/13 anonim ***** válasza:
ismerősöméknek volt ilyen, szitu 2 gyerekülést is be tudtak szuszakolni,míg sikerült újat venniük..de nem irigyeltem őket,.Ha még van lehetőségetek dönteni,és biztos a baba,akkor nézelődjetek még...Mi peugeot 206-ot akartunk,szerencsére nálunk jött egy(minden szempontból) nagyobb szerelem,és azt vettük .Rá egy évre lettem terhes és sokszor hálát adtunk az égnek,hogy nem a peugeot lett...Bár én azt is csodálom,aki suzukiba be bír pakolni,és elfér 1-2 gyerekkel(mondjuk mi sokat utazunk)
2015. júl. 23. 23:13
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Akkor jól sejtettem, h ez kb.a lehetetlen kategória...

Nincs semmi baj egyébként a párommal :) Csak vicces, megbeszéltük, hogy milyen kocsit szeretnénk, aztán meglátta ezt, és tisztára beleszeretett... Nem luxusautó, régebbi típus. És egyébként szép, csak nem családi autó.

2015. júl. 24. 05:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha autót akartok venni, már most érdemes egy kombin elgondolkodni. Én magamról sose gondoltam volna, hogy egyszer azt veszünk, de tényleg nagyon praktikus. Két gyerekkel nyaralni már kell.
2015. júl. 24. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!