Sziasztok, kocsivásárlás előtt állunk és a párom beleszeretett egy 2 ajtós kocsiba. És úgy néz ki, összejött a baba is. De egy ķétajtós, de amúgy nagyobb autóba hogy teszem be a gyerekülést és főleg hogy "szuszakolom" bele a babát?
A párodnak illendő volna eldönteni, hogy csaladot szeretne vagy a kamaszkori vágyálmait kiélni. Nyilván nem lehetetlen 2 ajtós kocsiba beletenni a hordozót de ahogy te is írod úgy kell bele tuszakolni, a gyereket meg kiműteni belőle. Nem vennék babával ilyen autót. Mi megbeszéltük a férjemmel, higy ha a gyerekek 17-18 körül lesznel lecseréljük a családi nagy 4ajtóst egy 4 üléses 2 ajtós kabrióra...de csak akkor 😉 ez szerintem jó alku!
2015. júl. 23. 20:06
2/13 anonim válasza:
Nem hangzik jól. Még a hagyományos 4 ajtós kocsiknál is problémás ki-be venni a babát, télen öltöztetni is kell a kocsiban, a babahordozót pedig általában a babával együtt szokták vinni, például ha elalszik a baba a kocsiban. Van, aki vásárolni is így megy, hogy a babát a hordozóban hagyva kapcsolja rá a babakocsira, de ez nem egészséges a babának, ha hosszú ideig a hordozóban van.
2015. júl. 23. 20:17
3/13 anonim válasza:
Neeeee, semmiképpen. Még ötajtóssal is bajos néha.
Amúgy az elsőnek üzenem, hogy nem csak cabrióból van kétajtós, hanem Suzuki Swiftből is.
2015. júl. 23. 20:24
4/13 anonim válasza:
Persze tudom..a saját példánkat írtam a cabrioval mert az én férjem meg azokba van bele szerelmesedve! Bár nem hinném, hogy a kérdező párjának egy 2 ajtós swiftről fájna oly nagyon lemondani ha már beleszeretett 😉
2015. júl. 23. 21:19
5/13 anonim válasza:
Hát igen, ez is jó példa rá, hogy milyen férfi a férfi. Még agyilag kamasz, akinek a jármű esztétikai, netán presztízscélokat szolgál, vagy igenis felelősségteljes szülő(jelölt)ként tudomásul veszi, hogy már nem csajozni jár a verdával, így olyat vesz, ami babakompatibilis.
Mi még évekkel a gyerekvállalás előtt vettünk autót, férjem jó előre kikötötte, biztosan 5 ajtós lesz, mert majd a gyerek miatt úgy jó. Szóval hát igen, van ilyen férfi és olyan is. :)
2015. júl. 23. 21:58
6/13 anonim válasza:
Az ötös elég gyorsan kiállította a kérdező párjáról a "rossz apa" bizonyítványt.
Ne mondjuk már, hogy ami háromajtós, az csak azért tetszhet a pasinak, mert sportos és lehet vele csajozni. A Swiftet épp ezért írtam, hogy nem csak a jól kinéző autók háromajtósak.
Ettől függetlenül tényleg mindenképp ötajtós, sőt, ha lehet kombi. Én egy csapotthátú ötajtós Astrát vettem, és azért néha hiányzik a nagyobb csomagtér, pedig még csak egy pici gyerek van benne, és az ő babakocsija, miegymása. Ugyanakkor kombit nem akartam, nekem parkolásnál már az Astra is nagynak tűnik.
2015. júl. 23. 22:12
7/13 anonim válasza:
Előnyösebb az 5 ajtós de nálunk pl 2 gyerek nőtt fel egy három ajtós roverben.
2015. júl. 23. 22:35
8/13 anonim válasza:
ismerősöméknek volt ilyen, szitu 2 gyerekülést is be tudtak szuszakolni,míg sikerült újat venniük..de nem irigyeltem őket,.Ha még van lehetőségetek dönteni,és biztos a baba,akkor nézelődjetek még...Mi peugeot 206-ot akartunk,szerencsére nálunk jött egy(minden szempontból) nagyobb szerelem,és azt vettük .Rá egy évre lettem terhes és sokszor hálát adtunk az égnek,hogy nem a peugeot lett...Bár én azt is csodálom,aki suzukiba be bír pakolni,és elfér 1-2 gyerekkel(mondjuk mi sokat utazunk)
2015. júl. 23. 23:13
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Akkor jól sejtettem, h ez kb.a lehetetlen kategória...
Nincs semmi baj egyébként a párommal :) Csak vicces, megbeszéltük, hogy milyen kocsit szeretnénk, aztán meglátta ezt, és tisztára beleszeretett... Nem luxusautó, régebbi típus. És egyébként szép, csak nem családi autó.
2015. júl. 24. 05:25
10/13 anonim válasza:
Ha autót akartok venni, már most érdemes egy kombin elgondolkodni. Én magamról sose gondoltam volna, hogy egyszer azt veszünk, de tényleg nagyon praktikus. Két gyerekkel nyaralni már kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!