Csak az én kislányomat nézik állandóan fiúnak?
Az én lányomat is mindig fiúnak nézik, még full rózsaszínbe öltöztetve is. Pedig neki szép hosszú haja van, direkt nem vágattuk túl rövidre, hátha... de nem. Erre egyik nap megjegyezte egy idősebb hölgy, hogy kisfiúknak szerinte felesleges ilyen hosszú hajat növeszteni.:)
Húgomnak pedig fia van, őt lánynak nézik. Ki érti ezt?
Én is hülyét kaptam ettől a jelenségtől. Születésétől fogva totál csajosan öltöztettema lányomat, még a babakocsija is rikító piros volt. Ráadásul szerintem lányos vonásai voltak picinek is, mert óriási szemei vannak, hosszú fekete szempillákkal, és gödröcskés arca. Ennek ellenére amíg rövid haja volt, a nénikék folyton fiúnak nézték. Már hosszú haja van, és copfot hord, így már merem akár kékbe is öltöztetni. Na meg most már kikérné magának ha fiúnak néznék! (2 éves, 4 hónapos).
Úgyhogy nyugi, átmeneti az állapot. Amúgy meg az emberek némelyike nagyon hülye (ha én nem tudom eldönteni egy babáról, hogy fiú-e vagy lány, inkább kerülöm a témát.)
Vagy két fiam van vagy két lányom, pedig már nagy lovak!!!!
És a másik lánya(verdás gatya, fiús trikó, tüskés haj), vagy a másik fia(rózsaszín szoknya, rózsaszín topp rózsaszín cipő csatt, napszemcsi...)
férjemről meg azt hitték, hogy lány. :) volt, hogy a kocsmában meg kellett mutatni a fütyijét :D
(mielőtt beszólnának egyesek, biciklivel mentek a szőlővel, hosszú volt az út, és mindig ott kapott inni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!