Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinga, Hanga, Hanka, Helka...

Kinga, Hanga, Hanka, Helka nevek tetszenek?

Figyelt kérdés
Melyiket adnád?
2015. júl. 19. 06:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hanga!
2015. júl. 19. 10:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Hanga
2015. júl. 19. 16:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Kinga, vagy Hanga. A gyerekemnek a Kingát adnám, mert nekem a Hangáról egy álmodozó kislány jut eszembe, a Kingáról pedig egy kedves, de határozott nő, de a Hanga is nagyon szép.
2015. júl. 20. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a Kinga nem igazán tetszik, habár viselhető, korrekt, nem megbotránkoztató név, csak valahogy unszimpatikus emberekhez társítom, illetve mindig a Kangára asszociálok a Micimackóból, de persze ez az egyéni véleményem, ami miatt én nem adnám.

A Helkát adnám a felsoroltak közül, bár valóban könnyen félre lehet érteni Helgának.

A Hanka egyáltalán nem tetszik, a Hanga pedig nem névszerű számomra.

2015. júl. 20. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Helka jó, Kinga elmegy. A másik kettőt nem.
2015. dec. 27. 21:11
 16/16 anonim válasza:

Van egy Kinga nevű barátnőm és egy barátnőm tesojat is kinganak hívják de a név nem tetszik.

Hanganak hívják a tesomat, nem vagyunk túl jóban, de ő még pici. De amúgy cuki név, mondjuk nem a kedvencem.

A hanka a hangara hasonlít, a hanga szebb úgyhogy én kizarnam.

Ismerek egy helkat 🤮🤮 úgyhogy biztos nem adnám, meg annál jobb a Helga. De ez csak magán okok miatt.

2022. márc. 24. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!