Melyik nevet választanád?
Anna, Angéla, Beáta, Beatrix, Helga, Laura, Noémi, Viktória, Rita, Sára,
Nóra, Flóra, Petra, Barbara, Borbála, Réka, Dóra.
Anna, Réka, Nóra és Dóra annyira elcsépeltek, gyakorlatilag minden kislány ezzel a névvel él, vagy ebből 2val egyszerre.
kisgyerekekkel foglalkozom, 25 fős csoportból 10 Anna! borzasztó, már azt se tudjuk milyen beceneveket aggassunk rájuk, hogy tudják kinek szólunk :(
a többi név teljesen jó, nekem ebből a Barbara és a Beáta tetszik a legjobban :)
Utolsó, tényleg?! :S
Nekem világ életemben ezek a nevek tetszettek..olyan 5 év múlva szeretnénk gyereket. Ennyire felkapott nevek lettek?! :S
Nekem Laurám van. Nagyon tetszik a Noémi, Réka is, a Dóra így nem, de Dorinaként tetszik. :D
Tényleg sok ilyen nevű kislány van, de ettől még nyugodtan adhatja szerintem akinek tetszik. Régen is voltak időszakok amikor sok Erzsébet volt, Mária, vagy épp Julianna.
Anna, Dóra, Laura, Nóra, Sára, Flóra (tetszési sorrendben)
A többi vagy nem jön be, vagy csak szimplán nem adnám. Azért vannak azok között is szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!