Brutto 140000 jövedelem után mennyi gyedet kapok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 21:08
1/12 anonim válasza:
Hú , erre én is kíváncsi lennék. :))
3/12 anonim válasza:
azt hiszem min. br. 143ezer Ft kel ahhoz hogy a maximumot kapd br. 102900 Ft most. De itt meg tudod nézni. [link]
4/12 anonim válasza:
beírod a keresődbe gyed kalkulátor, beütöd az adatokat és már ki is fogja írni neked mennyi pénz, mikor stb Ebben túl sokat nem tudunk neked segíteni, hiszen ez rengeteg dologtól függ. (pl mikor fogsz szülni, biztosított jogviszonyba szülsz-e, mennyi a korábbi biztosított jogviszonyod stb.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Jól értelmezem hogy a tgyás mellé a gyes is jár?Ez nekem teljesen új
2010. márc. 4. 21:33
6/12 anonim válasza:
Csak egy ellátás a három közül, az első félévben THGY, aztán másfél évig GYED, és a harmadik évben GYES. Kivéve ha munkát vállalsz, mert azt csak GYES mellett teheted.
De most már két évre redukálódik az egész, ha volt a szülést megelőzően másfél év munkaviszonyod, akkor két éves korig jár a GYED, ha nem akkor az utolsó félévben GYES. Kivéve ha újra munkába állsz, mert ezt csak GYES mellett teheted. Tehát lehet hogy GYESt nem is fogsz kapni.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul adja ki?Probájátok meg írjátok be a 140000,vagy amennyit akartok és a tgyás melé beírja e gyest is és így pl első hónapra kiír 96663 tgyást plusz 28500 gyest így netto 116000 ft jön ki.
2010. márc. 4. 21:45
8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként tudok ám helyesen is írni:-) csak kapkodtam bocs.
2010. márc. 4. 21:45
10/12 A kérdező kommentje:
A jogosultsági fetétel 2 éven belülnél kijavítottam a 365 napot 562 napra is,mive már 6 éve folyamatosan dolgozok.Vagy az nem arra vonatkozik? Így kiadja.Ha csak a 365 nap van akkor nem.
2010. márc. 4. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!