Hogy tetszenek nektek ezek a nevek?
Figyelt kérdés
Nincs még gyerekem és egyelőre nem is valószínű, hogy aktuális lenne a névadás, csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést.
Szóval mit gondoltok ezekről a nevekről?:
Lánynevek: Zelma, Aurélia, Ajna, Aliéna(ezt kérvényezni kéne, mert még nem anyakönyvezhető)
Fiúnevek: Henrik, Aurél, Ben
2015. júl. 13. 18:55
11/39 Csicuki válasza:
Nekem az Ajna tetszik mint lány név de a felsorolt fiú nevek nem igazán tetszenek
12/39 anonim válasza:
Ha nagyon csak ezekből lehet választani, akkor Ajna.
Fiúnevek közül egyik sem...
13/39 anonim válasza:
Az Ajna kifejezetten tetszik, jobban megnézve az Aliénia sem rossz. A Ben tetszik, de nagyon ámérikás, ha érted...
14/39 anonim válasza:
Még a Zelma és a Henrik csak-csak elmegy, de nem adnám.
15/39 anonim válasza:
Nagyon talán Zelma vagy esetleg Henrik. A többi biztosan nem. Izzadságszagú mindegyik, látszik, hogy sokat kellett rajta dolgozni, mire "megcsináltad".
16/39 anonim válasza:
Nekem csak a Henrik tetszik...
17/39 anonim válasza:
Ajna számámra az ajnározás tulajdonnévi megfelelője
18/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Nem gondoltam,hogy ennyire ellenszenvesek ezek a nevek. :/ De nem baj, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
2015. júl. 14. 13:35
19/39 anonim válasza:
Egyedul a Ben tetszik es listas nev lenne (ha passzolna a vezeteknevunkhoz) .
20/39 anonim válasza:
Miért? Miért? MIÉRT? Miért akarsz ennyire kicseszni a leendő gyerekeiddel? Értem én, hogy különleges nevet akarsz, de gondolj már bele milyen élete lenne egy Aliénának vagy egy Henriknek ebben az országban, ahol rögtön mindent utálnak és leszólnak, ami egy kicsit is más, mint a megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!