Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Marcell vagy Márk? Ha Márk,...

Marcell vagy Márk? Ha Márk, akkor amellé milyen 2. nevet adnátok?

Figyelt kérdés

2015. júl. 13. 11:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hmm, az Attila és az András nem is rossz.
2015. júl. 13. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is egyik kedvenc a Mark csak sajnos nagyon nem passzol a vezeteknevhez ( Gal a vezeteknev)

Ezert az elso fiunknal vegul elvetettuk, O Erik lett es masodik nevkent megkapta apukaja utan a Tibort.

Aztan mikor kiderult,hogy a masodik babank is fiu lett megint a Mark kerult a lista elere de csak masodik nevkent kapta meg a fiunk , David Mark lett a neve :)

2015. júl. 14. 22:50
 13/15 anonim válasza:
Esetleg Márk Zsolt?
2015. aug. 9. 02:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolso, rahibaztal a kedvenc osszeallitasomra:)) sajnos le lett mar szavazva, de en meg remenykedem, hatha:)
2015. aug. 10. 06:53
 15/15 anonim válasza:
Nekem a Márk Attila és Márk András azért nem tetszik, mert az én olvasatomban összemosódik hirtelen, és Márka lesz a végeredmény. A Márk Zsolt viszont kifejezhetetlenül összeillik, dallamosak együtt és rövidek is. Passzolnak egymáshoz.
2015. aug. 10. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!