Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit ettetek ma, vagy a napokba...

Mit ettetek ma, vagy a napokban este 6 óra után, akiknek kicsi gyerekük van (még nem iskolás)?

Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 21:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne hat után enni? 7 után, sokszor 8-kor megyek futni. Ma pl.: fél 10-kor még grilleztünk és ettünk. Ha valaki későn fekszik, az utolsó étkezés is kitolódik.
2015. júl. 9. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:

tökhajó az töltött tök, igen :) rizses húst teszek a megtisztított tökbe és vagy tejföllel jól meglocsolom vagy sajtot reszelek rá, nagyon finom :)

egyébként mi f7kor eszünk közösen, majd én 10kor eszem még, nem jó a cukrom, így kell is. én se értem mi ez az új dolog, hogy ne együnk 6 után. szerintem ez csak akkor működik ha 8kor le is fekszel... :)

2015. júl. 9. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:

A kicsiknek baconos-zöldséges melegszendvics volt ma vacsorára.

Tegnap csicseriborsó fasírt kenyérrel és mártással.

Én nem eszem azt, amit a gyerekek. Vacsorára fogyókúrás italpor a jussom. :)

2015. júl. 9. 23:12
 14/16 A kérdező kommentje:

Én nem írtam, hogy egyetértek ezzel, csak leírtam, hogy létezik az elv.

Nálam megvan az utóvacsora is, szóval nem éhezem. Szerencsére nem vagyok elhízva sem, maradok így. :)

Köszi a válaszokat!

Én vacsorára azt ettem, amit a gyerekek, de utóvacsira mindig valami szendvicset kívánok.

2015. júl. 10. 00:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Vicces lenne, ha azt enném, amit ő, mert 6 előtt kicsivel gyümölcspépet eszik (oké, gyümölcsbe néha én is beszállok), viszont este 8 körül tápszert. Egyszer megkóstoltam. Folyékony fűrészpor. Inkább nem csatlakoznék be :)
2015. júl. 10. 00:14
 16/16 anonim ***** válasza:
A gyerek a nagyinál van ezen a héten, nagycsoportos egyébként. Volt maradék brokkolikrémleves, hétfőn azt ettem. Kedden csináltam magunknak lecsót. Szerdán a férjem csinált rántott májat. Csütörtökön szintén a férjem csinált melegszendvicset. Ezek voltak a héten a vacsorák.
2015. júl. 10. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!