Mit ettetek ma, vagy a napokban este 6 óra után, akiknek kicsi gyerekük van (még nem iskolás)?
Nagyon szereti a zabpelyhes palacsintát, túróval vagy kakaóval. Ezt én is szeretem vacsira adni, laktató és reggelig kitart :) Gyakori nálunk a tönköly pirítós, valami kencével (tojáskrém, májkrém, zöldségkrémek), valamint a levesek (zöldség/gyümölcs). Ma speciel zabkása volt, azt is imádja :)
2 éves lesz.
Miért számít a gyerek kora abban, hogy mit vacsoráztam?
Amúgy házi gyrost zöldségkörettel és tzatzikivel.
borsólevest, rizskochot. tegnap lecso volt, de éhesek maradtunk így rendeltünk egy pizzát :P
kedden a munkahelyemen paprikás krumpli volt, azt hoztam haza vacsorára is, hétfőn meg gyümilevest és tökhajót készítettem
Sajtos tészta, tonhallal.(feta)
Grillleztünk. (kolbász, ananász stb.)
Zabkása. (málnás, csokis, vaníliás)
Virsli, tejberizs, melegszendvics.
Téves, 6 után is kell enni, csak keveset és lehetőleg nem szénhidrátot.
Elvileg napi 6 alkalommal kellene enni (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, utóvacsora) és maximum 10 óra telhet el "éhezve", tehát éjjel. Persze nem szentírás, azért vekkert nem kell beállítani, ha valaki végre délig alhat hétvégén.
Viszont saját tapasztalatból is mondom. Véletlenül kerültem dietetikushoz még anno terhességi cukor miatt. Elhízva addig se voltam, de nem is volt túl nagy rendszer az étkezéseimben. Egy alapos fejtágítás után átálltam az általa adott étrendre. Saját zsírra semmit nem híztam szülésig, soha nem voltam éhes és sokkal több energiám lett.
Egyszerűen a gyakori, mérsékelt mennyiségű étel bevitelével a vércukrát szinten tartja az ember és így a szervezet se kezd raktározásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!