Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek közül a névpárok közül...

Ezek közül a névpárok közül melyik szerintetek a legszebb? Ti melyiket adnátok szívesebben?

Figyelt kérdés

Ezek közül ti melyiket választanátok?

1) Kamilla Blanka

2) Kamilla Anna

3) Mirella Anna

4) Mirella Léna

Ha egyiket sem, akkor természetesen azt a véleményt is elfogadom, de abban az esetben szívesen veszek tippeket, hogy ti mit javasolnátok helyettük?

Előre is köszönjük a segítséget! :)

2015. júl. 6. 15:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kamilla Blanka.

Blanka tetszik, Kamilla nekem közömbös. A felsoroltak közül szerintem ez a legjobb.

Nekem a Mirella nagyon idegen, Anna rengeteg van, a Léna oroszos és egyre gyakoribb.

2015. júl. 6. 15:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Az 1. nekünk lett volna a második gyerek, de fiú lett. :) Szóval nekem ez tetszik. A 2-3. nem jó, mert a-ra végződik az első, a-val kezdődik a második, nehéz kiejteni, nem hangzik jól. A 4. ilyen szempontból jó, de nekem a Mirella nem igazán jön be, a Léna szép, de kezdem unni.
2015. júl. 6. 15:50
 13/20 anonim ***** válasza:

A Fehér mellé szerintem jól választottátok első névnek a 3 szótagos keresztnevet (Kamilla/Mirella).

Fehér Kamilla nagyon szép, bár egy kicsit beszélő név, de azért nem zavaró :) A Blankás verziót választanám a felsoroltak közül. Az A-ra végződő nevek után nem adnék szintén A-val kezdődő második nevet, mert kicsit összefolyhat, vagy akadozós lehet ejtésben.

Esetleg ami még nekem tetszik:

Fehér Kamilla Janka

Fehér Kamilla Lívia

Fehér Kamilla Júlia

Fehér Kamilla Eliza

2015. júl. 6. 15:52
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
Kamilla Léna. Mindkettő gyönyörű. Az Anna is szép. A Blanka szerintem ronda, a Mirella sem tetszik.
2015. júl. 6. 16:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Fehér Blanka Léna

Nekem ez a verzió tetszik a legjobban.

2015. júl. 6. 17:13
 16/20 anonim ***** válasza:
A Mirella név számomra nagyon távol áll attól, hogy tetszen, de ez személyes vélemény. A Kamilla sem a kedvencem, de ha már választani kell, akkor inkább az a keresztnév legyen. Igaz, hogy "beszélő név", de ismertem én már pl. Fehér Farkas, Szikla Szilárd nevű embereket is. Mondjuk én olyan keresztnevet adnék (akárcsak második keresztnévként), ami -é utolsó magánhangzóra végződik.
2015. júl. 6. 19:36
 17/20 anonim ***** válasza:
2
2015. júl. 7. 01:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Kamilla Anna
2015. júl. 7. 07:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Kamilla Blanka
2015. júl. 8. 09:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Gabriella :)
2015. júl. 8. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!