Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehet Budapesten a létező...

Hol lehet Budapesten a létező legszebb magzati uh képeket csináltatni a piciről?

Figyelt kérdés

4d, 5d, melyik a legjobb, leglátványosabb?

Nagyon szeretnék örök emlékbe eltenni ilyen képeket, de nem hangyás minőségben, és nem úgy, hogy 5 perc alatt letudják a babamozit, mert gép az van, csak lelkesedés már nincs bennük.

Nekünk ez nagyon fontos. Ha nem lenne fontos az ár, hová mennétek, és hányadik héten?

2015. jún. 9. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Profi szolgáltatások a Magzati Diagnosztikai Központban.

[link]

Nekünk már a 12. héten megmondták, hogy fiú, minden betegséget kiszűrtek, nagyon alaposak, nem sietnek, mi majdnem egy órát voltunk bent. Kedvesek, segítőkészek.

Csak ajánlani tudom. Profi gépeik vannak, még a dokim is meglepődött, milyen videót csináltak, minden látszik. Potyogott is a könnyünk. :)

2015. jún. 9. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi múlt héten voltunk a Genium-med-ben a 30. héten, akciós most az 5D babmozi, ajándék dvd-vel 15.000-ért, és kinyomtattak vagy 20 képet is, nagyon jó képek lettek, a csaj is profi volt, nagyon örülünk hogy elmentünk. Ismerősünk már többször volt ott, ők ajánlották. Szerintem időben is pont jókor mentünk, már nagyon babás volt, nem bánom hogy korábban nem mentünk 4Dre, csak a genetikai uh-kra az Istenhegyi úton.

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 10. 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek a választ! :)

2: tényleg nagyon szép, babás képek lettek! :)))

2015. jún. 10. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Második vagyok, köszönöm:) Én tényleg szívesen ajánlom őket, meg azt is hogy ha kibírod várj te is a 26-30. hétig, akkor már láthatod az arcát is:)

Még a G1-ről is jókat írnak, de én nem voltam ott.

2015. jún. 11. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!