Fiú 3-as ikreknek név?
Sziasztok!
Teljesen tanácstalan vagyok a nevekkel. Gyerek tervezés előtt volt egy fiú és egy lány nevem ami teszik nekem és a páromnak is, soha nem gondoltuk volna, hogy hárman lesznek. Így a ti segítségeteket, ötleteiteket szeretném kérni a nevekben. Az első fiú tuti az apukája nevét az András nevet kapja. Vezetéknév a Fodor. Mindenkinek megy a zöld kéz! :)
Mi úgy adtunk nevet a gyermekeinknek, hogy valami legyen bennük közös. Mind a 3 magyar név, a lányokban pedig az is közös, hogy tündérekhez kapcsolódik.
András, Endre, Péter? András adott, Endre a magyar névváltozata, Péter pedig Szt. András testvére volt. Stílusban is illenek egymáshoz az összetartozás is megvan, mégis más-más hangzású nevek.
Bende, Bence, Norbert, Olivér, Patrik
Ezek a fiú nevek a kedvenceim, és szerintem mindegyik megy a Fodor vezeték névhez:)
Az András név mellé nekem valahogy mindig is a Barnabás illett, az nem tetszik?
Meg esetleg még: Miklós, Márton, Péter, Gábor, Levente, Milán, Ákos...
András, Márton és Péter? :)
Gratulálok, sok egészséget és kitartást nektek!
Andras , Aron , Akos
Andras, Adam, Tamas
Andras, Barnabas, Matyas :)))
András, Áron, Ákos. Nekem ez a variáció tetszik.
De szép az Arnold, Andor is. Szerintem csengjenek össze.
Gratulálok a hármasikrekhez!!!
András, Ádám,Erik
András, Gergely, Marcell
András, Bence, Csaba
András, Sebestyén, Barnabás
András, Ágoston, Attila
András, Áron, Ádám
András, Vince, Barnabás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!