Szerintetek (lány) ikreknek a Molly és Maja név jó lesz?
Szerintem aranyosak. A Molly név nekem egy picit idegen, de attól még tök jó. Viszont én talán ahelyett a Milla néven gondolkoznék, de ez én vagyok.
Gratulálok a csajokhoz :)
Köszönöm, ez felettébb megtisztelő.
9 hónappal ezelőtt te tetted fel a kérdést, hogy "lehetek terhes?"?
Amúgy neked tetszik akkor nevezd őket így.
Szia!
Egy ismerősöm gyerekét Mollynak hívják.Nagyon jó név :):) furcsa mert nem ismert,de könnyen meg lehet szokni.különleges.nekem nagyon tetszik!!! <3
Helyes nevek.. De én nem adnám egyiket sem.
A Molly-t azért nem mert a csivavánkat úgy hívták és ő jutna eszembe. De emellett aranyos név:)
A Maját meg azért nem adnám mert nem mond nekem semmit.. Egyszerű és nincs mögötte semmi.
Ha mindenképp M-kezdőbetűset szeretnél,mondhatok pár példát?
Mira, Miléna, Mirella, Mia, Melissa,Melina, Mietta, Mirabell, Móna.. Szerintem ezek szép nevek:) De a te döntésed,ha neked mindenképpen azok tetszenek "Molly-Maja" ne befolyásoljon senki véleménye:)
Nekem most nagyon megtetszett pl az Elina név:) És hidd el ha 100 emberből 80 azt mondaná,hogy nem szép,de én csak azt tudnám elképzelni a kislányomnak,hát azt a nevet kapná:) De mivel már megvan a nevünk így csak másodiknak fogja azt kapni,ha apuci is rábólint:)
Sok boldogságot:)
Molli, így szép. Maja nem tetszik.
Inkább Miléna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!