Hol helyezik el a kórházakban az inkubátort?
Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy egy babát a békéscsabai inkubátorba raktak. Oké, hogy ilyen esetben nem büntetik az anyát, mert védett helyen hagyja, de hol helyezik ki az inkubátort hogy elvileg senki nem látja ha ott hagynak egy csecsemőt?. Gondolom arról is lehetne olvasni ha esetleg valaki látta volna ha pont ott hagyják.2015. júl. 2. 21:50
1/6 anonim válasza:
Békéscsabán nem tudom, de más kórházban már láttam ilyet, a bejárattól nem messze, valaha az is bejárat lehetett, csak nem használnak egyszerre kettőt. Eredetileg a kapu után egy szélfogószerűség volt, ahonnan tovább lehetett menni a folyosóra. Most ebben a köztes részben van az inkubátor és a csengő. Belülről nem lehet odalátni, a folyosó felől le van függönyözve, kívülről meg igazából nincs túlságosan szem előtt, mert a bejárat előbb van, ehhez kicsit tovább kell menni, viszont végig ki van táblázva, hogy az inkubátor merre van.
2/6 anonim válasza:
Én 2 kórház esetében láttam ilyet.Az egyiknél az SzTK épület oldalsó bejáratánál volt,a másik kórházban pedig a nőgyógyászat épületének egy oldalsó bejárata.Mind 2 esetben 2 ajtó között volt elhelyezve,és csengővel lehetett jelezni,ha valaki babát hagyott ott.Ebben az esetben a nővérek mindig várnak egy kicsit,hogy az anyuka vagy aki otthagyta,nyugodtan elmehessen,anélkül,hogy valaki meglátná.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 3. 00:01
4/6 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást,aki tette biztos jobban tudja nálam a menetét.
5/6 anonim válasza:
Szerintem az első "válaszoló", akit töröltek, bosszúból pontozott le.
6/6 anonim válasza:
Győrben a legröhejesebb módon van, az inkúbátor a főbejáratnál van, a plázával szemben, onnan kezdődnek az épületek A-E-ig. Onnan az A kezdődik. Tehát ha egy anyuka úgy dönt hogy beteszi, akkor az E épületből végig kell mennie a kórház másik végébe, hogy betehesse. Vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!