Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vonaton, buszon hogy oldjátok...

Vonaton, buszon hogy oldjátok meg a pelenkázást (ha nagydolgot rejt a pelus)?

Figyelt kérdés

Jövő héten készülünk egy hosszú útra. Vonattal vagy busszal kb. 2 óra (+ még több átszállás, de azt már megoldom valahogy, ha kell). A nagy félelmem, hogy mit csinálnék, ha kaka kerül a pelusba. Ti hogy oldottátok meg?

Bármilyen ötletnek örülnék.

Lerobbant autó..., valószínűleg nem lesz kész időre és muszáj mennünk, ezért marad a busz vagy a vonat. Ezért nem tudunk autóval menni! Az ilyen jellegű válaszoktól kérlek kíméljetek.

2015. júl. 1. 10:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mekkora a gyerek?

Ha már ehet pogácsát/kiflit meg hasonlókat én csak azt adnék enni, amitől nem indul be a pocak. Ha reggel indultok és 2 óra az út, semmi baja nem lesz ha csak utána kap mondjuk ebédre rendes ételt.

Pelusozni szerintem is vonaton jobb, el sem tudom képzelni pl. egy tömött buszon hogyan lehetne, amin mondjuk még állnak is, tehát fel se tudsz állni a szék mellé és lehajolni a fekvő babát rendbe tenni.

2015. júl. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!