Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket is zavar h ezen az...

Titeket is zavar h ezen az oldalon mindig egymas megbantasa es piszkalasa megy?

Figyelt kérdés

Csak nehany "szep" pelda:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

Ezeket csak az utobbi par napbol vagy hetbol szemezgettem.

De sorolhatnam meg,sokaig h itt le van hurrogva aki:

csaszarral szult

nem szoptatott sokaig vagy epp nem szoptatott

aki koran kezdte a hozzataplalast

aki edaval szult

es meg sorolhatnam sokaig.

Miert nem lehet egy kicsit tobb egyuterzessel,empatiaval fordulni a masik fele?

Hiszen anyukak vagyunk es nem vadallatok!

2010. márc. 2. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Egyeseknek agyukra ment az otthonlét!!!
2010. márc. 2. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Én nem vagyok még anyuka:DD Majd 10 év múlva.......de amúgy ennyire rossz,unalmas gyesen lenni nektek?
2010. márc. 2. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Hát egyesek tényleg ennyire unatkoznak otthon. Egyedül vannak a gyerekkel, ha valaki/valami felhúzza őket, akkor itt az oldalon töltik ki. Megjegyzem, még mindig jobb, mintha a gyerekükön töltenék ki. De azért eléggé gáz, hogy egyesek ennyire megzápulnak otthon.
2010. márc. 2. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Sz_mét b_nkó emberek mindig és mindenhol lesznek.

És amúgy élvezik.

Erre egy megoldás lenne,ha az ilyen válaszokon át siklanánk,mint ha ott se lenne.Semmi esetre sem válszolni rá,mert pont ez a cél.

2010. márc. 2. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Azt látom nagyon sokszor (elég, ha felmentek egy közösségi portálra, pl. az iwiwre), hogy az újdonsült anyukák annyira büszkék a babájukra, hogy nem tudják elviselni, ha nem az övék a legszebbnek, legjobbnak kikiáltott gyermek. Sajnos sok ilyen anyukát ismerek. Nagyon büszkék arra, hogy ők simán szültek, sokáig szoptattak vagy akármi, és nem veszik észre, hogy ezek a dolgok a legtöbb esetben nem megválaszthatóak illetve semmit sem mutatnak arról, hogy ők milyen szülők. Attól, hogy x ember így vagy úgy szül, nem határozza meg, hogy ő jó vagy rossz szülő lesz. Viszont ez az emberek nagy részében rosszul van rögzülve és azt kudarcnak nevezik, ha valaki nem tud természetes úton szülni vagy nem tud 2 évig szoptatni. Én is tudom, hisz engem is szóltak le azért, mert császárral szültem (nem én választottam). Ezek az emberek csak akkor tudnának változni, ha ők jutnának ugyanerre a sorsra. El sem olvasom már a butaságaikat. Ez csak önigazolás nekik arról, hogy ők a legjobbak. Közben ezek a dolgok tényleg nem számítanak. Csak hát aki otthon van egész nap, az ráér ilyenekkel foglalkozni és kárörvendeni.
2010. márc. 2. 23:39
 6/9 A kérdező kommentje:
23:39-es valaszolo nagyon jol megfogalmaztad a gondolataimat:)
2010. márc. 3. 00:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen ^^ Utolsónál a pont:) Maximálisan egyetértek:)
2010. márc. 3. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
egyetértek, viszont elnézegetem mekkora marhaságokkal töltik a mamik az idejüket. anyukámék korában nem volt net, a tanácsadóban összegyűltek a mamik és ott is az ment ki mekkora, mennyit és hogyan evett, mennyit hízott, hol szült, mennyi adott, szóval akárcsak most, én háromgyermekes vagyok, az elsőnél még imádtam a tanácsadást, azóta utálom,hogy mindenki a másikét nézi, bírálgatja, eszeveszett irigy nép ez a magyar, szerintem mindenki foglalkozzon a saját babájával, ha gondja van kérdezze meg az orvosát, én azokat a kérdéseket szeretem ahol inkább támaszra vágyik valaki, vagy megsegítésre. hozzáteszem, hogy sokszor arra is szemét válaszok érkeznek, ha valaki bizonytalan valamiben, hát emberkék vagyunk...vagy olyasmi
2010. márc. 3. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:
2010. márc. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!