Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor tudok a legolcsóbban...

Mikor tudok a legolcsóbban vásárolni a rossmannban?

Figyelt kérdés
Külföldön élek és egy nagyobb összegért szeretnék mindenféle babadolgokat venni a rossmannban. Tegnap kaptam egy Rossmanó kártyát, azt mondták, az első vásárlásból lejön 10%. Emellett van még valami, amit igénybe tuok majd venni? Olvastam valami hónap eleji kedvezményről talán. Elég nagy összegről (10-20ezer is talán) van szó, ezlrt kérdezem. Köszönöm.
2015. jún. 29. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a DM ben millio engedménnyel tudsz vásárolni(pontgyűjtős a dolog), az nincs kint csak Rossmann(ahol nem lehet pontot gyűjteni és kedvezményekre váltani)?
2015. júl. 2. 02:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Rossmannban nincs itthon hó eleji kedvezmény.

Az a DM-ben van, és a facebook oldalukról lehet letölteni a kupont minden hónap második hetében szerdán és csütörtökön tudod használni, -10%-ot ér.

Rossmannban csak a rossamnó és Rossmann kártya van,de az nem olyan,mint a DM-ben,hogy 300 ft-ként kapsz 1 pontot a kártyára,hanem a rossmanos olyan,hogyha olyan megjelölt terméket veszel,amin rajta van a rossmann akció embléma akkor az 5%-kal olcsóbb.

A dm sokkal jobban megéri, hisz 75 pontért tudsz olyan kupont nyomtatni, amivel egy általad választott termékre 25% kedvezményt adnak.

A rossmannban van olyan hogy 10% kupon, de nem mindenkinek visz a postás, csak egyes területeken.

Nálunk nem hozott, és írtam a rossmannak és kértem küldjenek, küldtek is.

2015. júl. 2. 06:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyik sincs kint sajnos. Tehát egyszeri vásárlásról lenne szó. Köszi a válaszaitokat, átgondolom, hogy DM vagy Rossmann legyen
2015. júl. 2. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont a Rossmann alapból olcsóbb, mint a dm. Én nem nézegetem az akciókat és a kuponokat, és a pontgyűjtő kártyámat se használtam még vásárlásra, de a Rossmannban meglepően olcsón lehet venni dolgokat.
2015. júl. 2. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:

nem olcsóbb, csak árul olcsóbb kategóriás termékeket is nagyobb választékban mint a DM.

DM-ben pl csak Nestle babadesszert van, a Rosmannban Babylove-os, Humanas is.

de pl tejpépek(kb 1-2 heti adag) 150 Ft-al olcsóbbak, ha akciózzák, mint a DM-ben akció nélkül és a DM-ben pontokat kapsz érte, olcsóbban tudod venni a Pamperst, mint egy márkátlan százasbolti pelust..

2015. júl. 2. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:

De, a Rossmann jóval olcsóbb arányaiban, mint a DM, és nem csak azért, mert árul olcsóbb és más termékeket. Összehasonlítás: Dove dezodor, DM 900 Ft, Rossmann: 700 Ft, Samponok (Elséve, Garnier Fructis) általában 1-200 ft-tal olcsóbbak. És sokszor vannak 25%-os akciók bizonyos márkákra.

Nincs pontgyűjtés, ez tény, de sokszor már szívesebben vásárolok Rossmannban. A DM-ben viszont a sajátmárkások nagyon jók :)

2015. júl. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!