Hol tudok a legolcsóbban (de azért ehető) babaételt vásárolni? A DM-ben és a Rossmannban milyen áron vannak a babaételek?
Figyelt kérdés
Nemrég volt a Penny-ben 140-Ft-ért. A babám imádta. Sajnos nem mindig van időm főzni neki, ezért tarcsiba azért tartanék itthon néhány üveggel. Hl érdemes vennem, mert a Penny-be sajnos már nem kapni. Sajnos fontos az ár, ezért kérdezem.2008. szept. 17. 15:21
1/8 anonim válasza:
Nem rosszból,ha annyira fontos az ár,akkor mikor fözöl,készíts többet,és fagyaszd le jégkockatartóban.Akkor csak fel kell melegíteni.
2/8 anonim válasza:
Hát ha jól tudom kb. 170-180 Ft. ha akcióban van, ha nem akkor egy kicsit több. / Kecskeméti/. A többi pedig még drágább.
3/8 anonim válasza:
A rossmannban általában a kecskeméti akciós..vagy ha valahol látsz hamét, de tényleg érdemes lenne sokat főzni, leturmixolni, kiadagolni és be a fagyasztóba!
Ha errenincs időd most később mire lesz?
Muszáj megoldani, de sok sikert hozzá!
4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván megoldom, ha máshogy nem megy. Eddig csináltam olyat, hogy lefagyasztottam, csak ezzel az a gondom, hogy állítólag egy csomó vitamin elszállingózik belőle, mire odaadom, és gondoltam, hátha van jobb megoldás. Időm csak pillanatnyilag nincs, mert kénytelen vagyok a vizsgáimra is koncentrálni. A fiammal együttöltött időt nem szeretném feláldozni, mert igényli, hogy játszunk együtt, a párom igényli, hogy főzzek neki, a rendelt kaját nem eszi meg. A kisfiam viszont szerette az üveges kaját, és átmenetileg jó megoldásnak gondoltam. Köszönöm mindenesetre elsősorban azoknak a válaszadóknak a választ, akik ténylegesen a kérdésemre válaszoltak. Akkor benézek a Rossmanba.
2008. szept. 17. 18:39
5/8 anonim válasza:
Vegyél csak nyugodtan. Én is főzök a babámnak, mert nem állunk jól anyagilag, de azért van mindig itthon üveges, mert már többször volt olyan, hogy hirtelen derült, ki hogy menni kell valahová, és nem érünk haza kajaidőre, akkor csak kia szekrényből az üveges kaját és mehettünk is. A Rossmannban Kecskeméti szokott a legolcsóbb lenni, olyan 170 körüol, kétszáz alatt.
6/8 anonim válasza:
Ja, a Hamé olcsó szokott lenni, de az én fiam pl. nem eszi meg, csak a gyümölcsöset, a főzelékek olyan szárazak, morzsásak.
7/8 anonim válasza:
Én is a Rossmannt tudom ajánlani leginkább. Ott talán a legjobb árú, pláne ha akciós. De fogtuk már ki Tescoban, DM-ben is. Sőt a dm-ben most többször is sikerült akciósan. Kecskemétiset.
Mindig nézd az akciós újságokat. Meg a neten is az egyes boltok honlapjait és akcióit.
Ja és néha egy-egy bababoltban is szokott olcsóbb lenni van hogy hosszabb ideig, van hogy akciósan. pl.: Zsebi baba boltok
8/8 anonim válasza:
Az Auchan-ban is jó árban van a Kecskeméti.És legalább 5 fajta gyártó terméke megtalálható,különböző árfekvésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!