Ha sok gyereked lenne, milyen neveket adnál nekik? Sok-sok név!
Lányok: Emma, Eszter, Róza, Boglárka, Anna, Jázmin, Dorottya, Noémi, Réka, Regina
Fiúk: Kende, Máté, Ádám, Albert..
Lányok: Luca, Hanna, Rebeka, Júlia, Sára, Boróka, Emma, Panka, Evelin, Zsuzsanna
Fiúk: Botond, Boldizsár, Benedek, Bence, Áron, Ádám, Márton, Máté
Én ezeket adnám, ha 10 lányom és 8 fiam születne,bár erre kicsi esélyt tartok :)
A sajat gyerekeim neveit is beleírom.
10 lány
Réka(a saját gyermekem neve)Rózsa(szintén sajat gyermekem neve)Sára, Katalin, Maja, Szonja, Veronika, Lili, Eszter, Emese
8 fiú
Péter(saját gyermekem neve)Roland(saját gyerekem neve)Soma, Balázs, Levente, Dániel,Csongrád, Csongor
10 lány: Antonietta, Emerencia, Amália, Izabella, Alicia, Tamara, Szonja, Viktória, Loretta
8 fiú: Alexander, Róbert, Albert, Viktor, Zsolt, Ádám, Gergely/Gergő
:) :)
Lány:
1.Dorina
2.Hanna
3.Luca
4.Lili
5.Emmaróza
6.Mila
7.Amina
8.Sára
9.Szofi
10.Elizabet
Kisfiú:
1.Benett
2.Olivér
3.Ármin
4.Levente
5.Milán
6.Zétény
7.Dominik
8.Zsombor
Nekem a különleges-ritka nevek tetszenek! Egy ideje szeretnék babát,de egyenlőre nem jött össze,most lombik előtti vizsgálatokon vagyunk...bocsi,tudom ez egyenlőre még nem a kérdésedre volt a válasz...
LÁNY NEVEK:
Verita,Babetta,Miett,Lejla,Emili,Tamina,Trixi,Jozefina,Dorina,Flóra,Polett,Doroti,Gvendolin,Latinka,Minna,Alíz,Malvina,Miranda,Luca,Lujza,Iringó,Elen,Ivetta,Bíboranna,Matilda,Ninell,Hiacinta
FIÚ NEVEK:
Aurél,Izidor,Celesztin,Diegó,Martin,Marcell,Larion,Norisz,Brendon,Benett,Patrik,Flórián,Omri,Ronen,Odin,Romárió,Frederik,Brájen,Berzsián,Iván,Otelló,Lionel,Modesztusz,Szilárd,Gellért,Aracs,Fridolin,Memno,Nimród-Balázs
Tudom nagyon soknak e nevek nem jönnek be,elfogadom,kinek ez-kinek az tetszik! Kérem aki elolvasta válaszom,tegyen meg nekem annyit,szerinte a Csányi névhez melyik nevet lehetne adni majd (fiú-lány) Persze van még felírott neveim,csak párat írtam ki!
1. Szófia
2. Friderika
3. Szonja
4. Alexandra
5. Izabella
6. Heléna
7. Olívia
8. Klaudia
9. Amélia
10. Liliána
1. Sámuel
2. Benjamin
3. Dániel
4. Péter
5. Barnabás
6. Miklós
7. Kristóf
8. Máté
#ma 00:40
Tenyleg eleg kulonlegesek a neveid es en ennyire kulonlegeseket minzlt Gvendolin es Lionek nem valasztanek a vezeteknevhez mert az eleg magyaros,gondolj bele h milyen lenne eg Csányi Gvendolin.
De irtal nagyon szep neveket is.A Minna nagyon szep,es ami illene is a vezeteknevhez az a Dorina,Flóra és Doroti.En a Dorotit valasztanam h ha kulonlegeset szeretnel.
Kisfiubol a Benett tetszik.A Marcell pedig illik a Csányihoz.De ha egy L -el adnatok akkor ez se lenne olyan hetkoznapi.Es ha meg ajanlhatok vmit akkor a Milán,Ábris,Ámon nevet mondanan es kislanybol esetleg Zora,Zara.
Es ne add a gyerekeidnek najd a Larion esZoe nnevet,gondolon tudod h mar van egy Larion Zoe nevu hiresseg.Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!