Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van ötletetek, csináljak,...

Van ötletetek, csináljak, hogy kakiljon?

Figyelt kérdés

A lányom nem kakilt 6 napja.

Rendesen eszik napi 5-ször+ cicizik és sok vizet iszik.

Adtam neki szilvàs,sárgabarackos bébiételt is,de nem hajtotta meg őt.

Hőmérőztem,hasához tologattam a lábát,de semmi.

A hasa nem kemény,pukik vannak. Utolsó kakija olyan volt,mint a gyurma és kevés is volt.

Rosszul etetem??

1 éves.

2015. jún. 29. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Mindent írtál,csak pont azt nem,hogy mivel eteted.Gondolom nem a szilvás,barackos bébiétellel,mert azt a kaki miatt adtad.Azt eszi,amit ti?Szopik még?Tápszer?Ezek milyen arányban?És ti miket esztek?Miket adtok neki?
2015. jún. 29. 10:35
 2/13 anonim ***** válasza:
36%

Egyrészt 6 nap után már nem fog símán menni, ha sikerül is, fájdalmas lesz neki és után már erövel vissza fogja tartani. Menj el a gyógyszertárba és kérj beöntést neki.

Másrészt beszélj az orvossal, hogy mit tudnál változtatni - de ehhez pontos étkezési napló kell, amit legalább egy hétig vezetsz, beleírva minden egyes falatot és minden egyes kortyot, amit eszik-iszik.

2015. jún. 29. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Ja,bocs szopik,nem láttam.:)Lehet valami olyat evett ami megfogja a hasát.Pl.tejes dolgok,banán.
2015. jún. 29. 10:37
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Egy fél glicerines kúpot adj neki.
2015. jún. 29. 10:37
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
a beontés nagyon drasztikus lenne egy 1 évesnek...
2015. jún. 29. 10:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Glicerines kúp. Ha pár napig nem kakil én laevolac-ot szoktam adni neki hogy ne jussunk el idáig. Az én kisfiam is ilyen, pedig már 4 éves lesz.
2015. jún. 29. 10:53
 7/13 anonim ***** válasza:
10%
glicerines kúptól biztos fog kakilni,és nem viseli meg.
2015. jún. 29. 11:09
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

Igen, a kúp lenne a legjobb. 6 nap azért durva.

1 évesen ehet igazi szilvát és barackot is, ráadásul baracknak szezonja van, frissen lehet kapni, talán az jobban segítene, mint a bébiételes.

2015. jún. 29. 11:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Felhívtam a védőnőt ő is a glicerin kúpot ajánlotta. Már fel is tettem. Remélem könnyen kinyomja.
2015. jún. 29. 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nem válik be a kúp (nálunk volt már olyan), akkor nagyon cukros kamillateát adj neki. Se a cukros lötyiket, se a teát nem preferálom, de ez eddig mindig segített!
2015. jún. 29. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!