Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4hetes kisfiam 3napja nem...

4hetes kisfiam 3napja nem kakílt és nagyon erőlködik de még jönni sem jön neki semmi közben ordít! Tudok tenni valamit amivel +indítom neki vagy várjam h kakiljon?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Adj neki Mecsekteát vagy ánizsteát. Mindkettő segíti az emésztést, pukizást, trotyizást.
2009. jún. 30. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
A keresztfiamnál egy kis hőmérőzéssel megoldódott a probléma.
2009. jún. 30. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem adj neki enyhe beöntést.nem kellemes de teljesen kiüríti a beleket és nem fáj neki mert a cuccos kicsorog és nem kell erőlködnie sem.tedd viccessé neki.valami kis poénos dologgal hogy ne érezze kellemetlennek .pláne mert ez nem fájdalmas dolog csak kellemetlen lehet de ha látja hogy anyu is nevet vele és viccesnek adod elő akkor ő is jobban éli meg.nekem amikor kicsi voltam sajnos kellett majdnem hetente mert problémák voltak...és anyukám mindig viccelődött velem hogy megtámadjuk a kakit mert mi vagyunk az erősebbek meg hasonlók és emlékszem hogy sokat nevettünk ezen.én ezt tudom neked ajánlani.
2009. júl. 11. 02:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó... ez a baba 4 hetes! Nem hiszem, hogy értékelné a humort még...
2009. júl. 11. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
hát figyelj szerintem egy gyerek tökmindegy hogy mennyi idős.igazábol megérzi hogy hogy állsz a dologhoz.de nem muszáj érted....kérdezted én válaszoltam azthittem segítek.egyébként szivesen.puszi
2009. júl. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!