Mennyi pénzböl életk meg egy honapba (ha anyuka egyelöre gyesen vagy gyeden van? hány gyermeked van?
férjem amit keres és kézhez kap az kb 500 .ezer
ebböl két dolog biztos elmegy (kocis és ház hitel)
jelenleg van két gyermekünk
5 éves és 2 éves
visszamenni sajnos nem tudok megszünt a cég jelenleg leveleözön tanulok saját magam állom a tanfolyamot idén végzek
szeretnénk még egy babát bevállani.
te hogy döntenél ha sikerülne elhelyezkedni elmennél egy két évet dolgozni és ugy jöhetne aharmadik vagy most folytatolagosan.
én most szeretnék haramdikat és ha már az is ovis akkor dolgozni
31 vagyok
férjem 34
3-as vagyok.
Azért van 3 autónk, mert 2 amit használunk, a 3. egy 34 éves "veterán", csak nincs annak vizsgáztatva. De a garázsban áll, évi kb 200 km-t megy, leginkább kiállításokra. Úgyhogy költségben sem sok.
Én várnék. Nem azért mert kevés a pénz, szerintem be lehet osztani, bár az is igaz kinek mi kevés és milyen életszínvonalon akar élni. Mi most 2 gyerekkel (3,5 éves ill. 9 hónapos) havi szinten ketten kapunk ennyit (ebből elmegy kb 100 ezer a kocsi és házhitelre). Nem mondom, ha több lenne több mindent meg tudnánk engedni magunknak, de azért nem is szűkölködünk. Mindenünk megvan, járunk nyaralni, hó végén nem kell azon gondolkodni, hogy mit főzzek, mert ja nincs miből alapanyagot venni.
Én most hasonló helyzetben vagyok, mint te egyébként, mert az én munkahelyem meg felszámolás alá került, így oda nem fogok tudni visszamenni, szeptembertől szeretnék tanfolyamra menni gyed mellett, ha sikerül és ha összejön és utána dolgozni szeretnék egy kicsit mielőtt a 3-at bevállaljuk pedig most 36 éves vagyok (szóval szerintem a korod miatt nem kell sietni). Meg én már vágyom is a munkára, sok ez az itthon töltött 3 évem.
Hát,nem sokból sajnos...
Amikor eljöttem gyed-re,akkor 110 ezer ft volt a fizetésem/hó (havi 260-280 ott töltött órával...) Most a gyedem 95 ezer.
A férjem havi 80-90 körül keres.Plusz a családi pótlék.Ennyi.
Segítségünk nincs,viszont minden a sajátom (ház,autó,plusz a férjemnek is van saját autója) így azért kijövünk.Nyaralni viszont nagyon nehezen jutunk el,amit sajnálok.
Készülünk másik munkahelyet keresni én is és a férjem is,a több szabadidő miatt meg a pénz miatt is.
"Mi olyan 250-et keresünk ketten, számlák, autóhitel,tankolás (párom autóval jár dolgozni) az olyan mínusz 140 eft, mi alig vagyunk meg ebből 3-an."
Ha jól értem, akkor a férjed azért jár autóval dolgozni, hogy megkeresse azt az összeget, amit szinte teljes egészében elkölt az autó fenntartására? Nem lenne olcsóbb, ha nem dolgozna?
12-es, 3 autós válaszoló.
Köszi! :D Elképzelni sem tudtam, de így már van értelme a dolognak!
Mi ennyiből 4 iskolást nevelünk. Hitelünk nincs, 2 autó+ családi ház. Nem dőzsölünk, beosztom a pénzt, de jut mindenre, nyaralásra is pl.
Szóval én belevágnék.
De, kedves 15!
biztosan jó lenne, ha itthon ülne zéró pénzzel, de számláink, hitelünk akkor is lenne.
9 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!