Lemondjam a Ciprusi utat?
Nézd meg hol van Ciprus és hol van Tunézia.. Van egy csöpp távolság...
én sem értem, hogy jott ide Ciprus...ismeros kint dolgozik...de semmi ilyesmi nem jutott az eszébe, hogy hazajojjon ez miatt...
A félelemrol jut eszembe, barátnom annyira fél, hogy valami légikatasztrofában hal meg, hogy ok mindig kulon utaznak....igy mentek nászutra a maldiv szigetekre is....
Izraelben voltunk nyaralni helyi barátoknál. Épp másnapra terveztünk egy kirándulást Jeruzsálembe, amikor az esti hírekben láttuk, hogy egy csőbomba (szögekkel töltve) megölt két embert a városban.
A házigazdáink mondták, hogy ők megértik, ha megijedtünk és mégse mennénk, lemondják-e a másnapi programot így?
Mondtam, hogy dehogy. A lehető legbiztonságosabb időpontban megyünk. Minden sarkon három fegyveres katona fog állni, akik folyamatosan igazoltatják a kicsit is gyanús embereket. Ha lesz terrortámadás, azon a napon tuti nem.
El is mentünk, a legnagyobb bajom egy nátha lett, mert elég szeles/esős időjárást fogtunk ki, én hülye meg legmelegebb ruhaként rövidnadrágot és pólót csomagoltam csak.
"A félelemrol jut eszembe, barátnom annyira fél, hogy valami légikatasztrofában hal meg, hogy ok mindig kulon utaznak....igy mentek nászutra a maldiv szigetekre is...."
ezt nem értem... a férje odarepült, ő meg lement busszal és komppal, vagy hogy?
Tunézia egy szélsőséges iszlám állam, ahol sajnos veszélyt jelent egy lehetséges terrortámadás. Ezért is szerepel a fokozottan veszélyes országok listáján, de mi köze ehhez Ciprusnak? Megha Egyiptomot írnád, lehet megérteném.
Ha nem mentek el és el lehet ajándékozni, én itt vagyok, szivesen utazom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!