Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lemondjam a Ciprusi utat?

Lemondjam a Ciprusi utat?

Figyelt kérdés
Te mernétek menni most? Kihagyjuk? 2 gyerekkel mennénk...
2015. jún. 27. 19:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Nézd meg hol van Ciprus és hol van Tunézia.. Van egy csöpp távolság...

2015. jún. 27. 21:18
 22/31 anonim ***** válasza:
94%

én sem értem, hogy jott ide Ciprus...ismeros kint dolgozik...de semmi ilyesmi nem jutott az eszébe, hogy hazajojjon ez miatt...

A félelemrol jut eszembe, barátnom annyira fél, hogy valami légikatasztrofában hal meg, hogy ok mindig kulon utaznak....igy mentek nászutra a maldiv szigetekre is....

2015. jún. 27. 21:22
 23/31 anonim ***** válasza:
97%

Izraelben voltunk nyaralni helyi barátoknál. Épp másnapra terveztünk egy kirándulást Jeruzsálembe, amikor az esti hírekben láttuk, hogy egy csőbomba (szögekkel töltve) megölt két embert a városban.

A házigazdáink mondták, hogy ők megértik, ha megijedtünk és mégse mennénk, lemondják-e a másnapi programot így?

Mondtam, hogy dehogy. A lehető legbiztonságosabb időpontban megyünk. Minden sarkon három fegyveres katona fog állni, akik folyamatosan igazoltatják a kicsit is gyanús embereket. Ha lesz terrortámadás, azon a napon tuti nem.

El is mentünk, a legnagyobb bajom egy nátha lett, mert elég szeles/esős időjárást fogtunk ki, én hülye meg legmelegebb ruhaként rövidnadrágot és pólót csomagoltam csak.

2015. jún. 27. 22:19
 24/31 anonim ***** válasza:

"A félelemrol jut eszembe, barátnom annyira fél, hogy valami légikatasztrofában hal meg, hogy ok mindig kulon utaznak....igy mentek nászutra a maldiv szigetekre is...."

ezt nem értem... a férje odarepült, ő meg lement busszal és komppal, vagy hogy?

2015. jún. 28. 01:08
 25/31 anonim ***** válasza:
93%
Ciprusnak mi köze Tunèziához? Semmi. Cipruson semmivel nem nagyobb a terror fenyegetettség mint itthon.
2015. jún. 28. 01:48
 26/31 anonim ***** válasza:
93%
Mi 3 nap múlva indulunk szintén Ciprusra. Eszembe se jutott lemondani az utat, ennyi erővel az utcára se tegyem ki a lábam ?
2015. jún. 28. 09:22
 27/31 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem olvasom el a kommenteket, en sem értettem volna a kérdést. Most már értem, mire gondolsz, de eszembe sem jutna emiatt lemondani.
2015. jún. 28. 09:34
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha félsz, akkor igen, mondd le. De azt ugye tudod, hogy pontosan ugyanakkora veszély fenyeget téged otthon, mint Cipruson? Nem kell mindent túlreagálni azért...
2015. jún. 28. 18:30
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Tunézia egy szélsőséges iszlám állam, ahol sajnos veszélyt jelent egy lehetséges terrortámadás. Ezért is szerepel a fokozottan veszélyes országok listáján, de mi köze ehhez Ciprusnak? Megha Egyiptomot írnád, lehet megérteném.

Ha nem mentek el és el lehet ajándékozni, én itt vagyok, szivesen utazom :-)

2015. jún. 29. 00:05
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig becsatlakozom másodiknak a 29-eshez :D
2015. jún. 29. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!