Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez tényleg így van? Bővebben...

Ez tényleg így van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az előző levelek egyikében volt egy link, ez.

[link]

E szerint egyszerre jár a gyes, meg a gyed is.

Ez tényleg így van? Én azt hittem, hogy először az egyik utána a másik. Mit tudtok róla?

2010. márc. 2. 13:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egy családra egy támogatás igénylehető. Tegnap kérdeztem a tb-s ügyintézőnket.
2010. márc. 2. 14:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán szeretem ezt a kalkulátort, mert nem teljeskörű, de ez pont jó benne. NEM jár egyszerre gyes és gyed. Ha kitöltöd, meglátod te magad is, hogy melyik oszlopban milyen összeg van.
2010. márc. 2. 14:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy kitöltöttem, és van kb 7 hónap ahová mindkettőt írja. Ezért kérdeztem.
2010. márc. 2. 14:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Milyen adatokkal töltötted ki? Nem lehet, hogy máj. 1. után szülsz majd és nincs két év munkaviszonyod?
2010. márc. 2. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Megvan!

A kalkulátor nem tud mit kezdeni azzal, ha nincs meg máj. 1. után születettek esetén a 365 nap. Ad gyedet és gyest is.

Természetesen nem jó!

2010. márc. 2. 14:28
 6/14 anonim ***** válasza:
De ha jobban megnézed, akkor az "Eredmény tájékoztató jelleggel" szöveg alatt van, hogy csak gyes jár abban az esetben, ha nincs 365 nap.
2010. márc. 2. 14:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Április 28-r vagyok kiírva, és 7 éve dolgozom ugyanott, tehát minden feltételem adott. És így is azt hozza föl amit már írtam.
2010. márc. 2. 15:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez úgy sz@r, ahogy van.

Gondolom, 362 napot írtál be... Valamiért az első évre ad gyest is... Egyszerre csak egy ellátás jár, ha egyidőben több ellátásra vagy jogosult, akkor választhatsz.

2010. márc. 2. 15:19
 9/14 anonim ***** válasza:
362 = 562
2010. márc. 2. 15:24
 10/14 A kérdező kommentje:

Csak az a gond, hogy ha csak az írom, hogy igen megvan a 180 nap, akkor gyest semmikorra nem ír, viszont a gyed összegének kevesebbet hoz föl, mint a mostani táppénzem. Sajna muszály vok táppénzen lenni, mert a munkahelyem veszélyes üzem és nem tűrik el, hogy terhesen dolgozzak. Ezek szerint majd kiderül.

Köszi a válaszokat.

2010. márc. 2. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!