Anyukák! A homoszexuálisok védelmében már nem játszhatnak a gyerekeink papás-mamást az óvodában?
ezzel meg a heterokat sértik. :))
akkor erre nincs is mo. :))) dehogy ezt törvény is szabályozza:))))
több mint vicc. nem baj, közel van már április!
én is nagyon ledöbbentem, meg az óvónők is...megkérdeztem az óvodavezetőt, azt mondja, hogy a törvény betűje igazából egy maszlag, amit sem betartani, sem betarttatni, sem visszaellenőrízni igazából nem lehet, tehát nincs akkora dráma. ettől megnyugodtam :) bár a lányom egyházi oviba jár, de ugye a közoktatási tv. ott is érvényes, szóval először én is beparáztam, amíg az óvodavezető meg nem nyugtatott...
egyébként marha jó, hogy pártunknak és kormányunknak a mai válságos időkben nincs jobb dolga :S azt a hülyét is megnézném, aki kitalálta...tuti nem látott még élőben ovis gyereket a saját egykori csoporttársain kívül...
Hol az a törvény?
Állíttom, megint valaki valamit félreértelmez, vagy nem érti.
Melyik törvény tiltja a "papás-mamás " játékot?
KOnkrét paragrafust !!
12:14-esnek igaza van!!
ILYEN NINCS!!!!
Ez akkora hülyeség...!
Én liberális vagyok,szerintem aztán tényleg mindenki azt csinál amit akar,de ez most kiverte a biztosítékot.
Mi lehetett az ok,hmmm így akarják toleranciára tanítani a gyerekeket?Szép gondolat,de hogy törvényileg szabályozni az óvodákban?!Ez hülyeség a javából!
A törvény szerint tudatosan kell kerülni a nemi sztereotípiák erősítését az ovodai nevelésben.
Aki ebből azt olvassa ki, hogy nem szabad papást -mamást játszani annak aki akar, az nemhogy ovóvőnek, de utcaseprőnek se való!!!
Az ominózus jogszabályt, ami egyébként sincs még érvényben, a fidesz kormányrakerüléskor azonnal eltörli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!