Csak fiúneveket kérnék, melyik a legjobb?
Eddig csak lányneveket nézegettem,valahogy azt könnyebb volt :-) nem tudom,miért.
Nem is tetszik annyi,mint lánynévből,amiből akkora halom van,hogy lassan kalapba tesszük,és húzunk,de fiúnévből van 4,és kész,azok se tetszenek igazán.
Ami viszont végképp nem tetszik,az a Milán,Martin,és a Brájen,Brendon és társaik.
A négy nevem:
Péter (talán ez tetszik a legjobban,Petiként és Péter bácsiként is megállja a helyét,illetve külföldön is,na meg 100 év múlva is)
Bence (kedves,csak sok van belőle)
Miklós
Kornél
A hagyományosabb nevek híve vagyok,de Károlyt,Imrét,Bélát nem adnék (nagypapák és rokonok nevei),apa nevét se visszük tovább,pedig ötödik lenne belőle,de az újak közül még a Dominik az,amitől a hideg ráz.
Ti mit választanátok?
2 kisfiam van Erik Tibor es David Mark.
Tervben van a 3. baba is ha kisfiu lesz akkor nekem a Peter , ferjemnek a Benjamin tetszik es ami mindkettonknek az a Patrik.
Nekem nagyon tetszik meg az Aron es az Akos csak sajnos nem passzolnak a vezeteknevunkhoz.
22-es....
Milyen név az h Erik Tibor és Dávi Márk....?
Más a vezetéknév, vagy szegény gyerekeknek kettő-kettő nevük van...?
23-as
Nem gondoltam,hogy ez nem egyertelmu. 2 neve van mindket fiamnak es nem , nem az Erik es a David a vezeteknevuk (erdekes is lenne mivel egy Apatol vannak) hanem az elso keresztnevuk amin szolitjuk oket.
Amugy koszi de nem szegenyek es tobbek kozott azert is kaptak 2 keresztnevet mert nagyon rovid a vezeteknevunk.
Egyebkent egyaltalan nem erdekel ,hogy kinek mi a velemenye, nem is szamitott mikor neveket valasztottunk a ferjemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!