Csak fiúneveket kérnék, melyik a legjobb?
Eddig csak lányneveket nézegettem,valahogy azt könnyebb volt :-) nem tudom,miért.
Nem is tetszik annyi,mint lánynévből,amiből akkora halom van,hogy lassan kalapba tesszük,és húzunk,de fiúnévből van 4,és kész,azok se tetszenek igazán.
Ami viszont végképp nem tetszik,az a Milán,Martin,és a Brájen,Brendon és társaik.
A négy nevem:
Péter (talán ez tetszik a legjobban,Petiként és Péter bácsiként is megállja a helyét,illetve külföldön is,na meg 100 év múlva is)
Bence (kedves,csak sok van belőle)
Miklós
Kornél
A hagyományosabb nevek híve vagyok,de Károlyt,Imrét,Bélát nem adnék (nagypapák és rokonok nevei),apa nevét se visszük tovább,pedig ötödik lenne belőle,de az újak közül még a Dominik az,amitől a hideg ráz.
Ti mit választanátok?
10-es már miért tatás a Miklós? Egy teljesen korrekt jó név, nekem tetszik. Becézni is jól lehet.
Nálam a kedvencek a Krisztián a Péter és a Soma. Nagyon tetszik az Ákos az Attila a Levente és a Zsombor is. Illetve a Zsolt, csak nekünk az katasztrófális a vezetéknévvel.
Bence.
Ezen kívül Bulcsú, Zétény, Lőrinc, Regő.
1. Kornél
2. Péter
3. Bence
4. Miklós
Kornél vagy Bence.
Zalán is tetszik nekem.
Négy név közül nekem csak a Kornél tetszik, de én nem választanám. Péter, Miklós iszonyatosan régimódi, Bencéből sok van.
Nekem a Marcell és András nevek a kedvenceim, de ahogy elnézem az utóbbi sajnos kilőve, pedig szerintem szép....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!