20 évesen más gyerekét nevelni?
Nekem se kéne egy olyan férfi aki anyuci szoknyáján ül és úgy vállal gyereket a semmire/nagyszülők nyakára.
Azért ha az ex külön tudott terhesen költözni, akkor csak nem volt az annyira lehetetlen dolog...
Ha párod inkább az anyjával lakik a terhes felesége helyett, akkor nem hiszem hogy annyira szeretné azt a gyereket.
Senki se lakik szívesen anyósával és ezek szerint volt más lehetőség is, ha a csaj elköltözött.
Szórakozóhelyen ismerkedtetek meg, az esküvőjük után 1 hónappal, a felesége meg terhes, ja és soha nem volt olyan boldog, mint veled?
Remek... Micsoda csodálatos szerelmi történet, milyen csodálatos férfi!
Bocsi, lehet nagyon undok vagyok, de én ettől a pasitól nem várnék el semmiféle komoly kapcsolatot, sőt nem is akarnék.
Mi lesz, ha majd te is terhes leszel, mondjuk 6 hónapos, amikor egy buliban majd megismer egy csajt, akivel jajj de boldog lesz és ott hagy téged?
Ja... a kérdésre a válasz: miért ne fogadna el a kisgyerek? Nem ezzel van a baj... :S
Nekem van egy gyanúm, ha az a gyerek megszületik, akkor te mellőzve leszel, nem kicsit.
Nekem nem kellene ilyen férfi, akinek nem fontos a családja és a saját gyereke. Ha szereti a feleségét, akkor mellette maradt volna, vagyis a feleségével ment volna albiba. Jól gondold meg, veled nem tenné-e meg ugyanezt. A férfinak felelősséget kell vállalnia a családjáért. Nagyon komolytalan ember lehet, szerintem te csak egy futó kaland vagy neki.
Teljesen normális dolog, hogy a felesége nem akar a srác szüleinél lakni, hanem önálló életet akar kezdeni. Ha a srác ebben nem támogatja, akkor az még nagyon kisfiú, nem férfi, nem apa. Majd fizetheti a gyerektartást, remélem a felesége bevasalj rajta.
Eszembe se jutna úgy összeházasodni vagy gyereket vállalni, hogy valójában nincs is hová, csak a szülők nyakára...
Vagy szerinted ez normális, kérdező? Téged is a nagymamával és nagypapával egy fedél alatt nevelgettek édesanyádék?
Szerintem teljesen érthető és abszolút elfogadható, hogy a "párod" felesége nem akart tovább az anyósa nyakán élni, főleg azután nem, miután kiderült, hogy kisbabájuk is lesz. Normális, értelmes, felnőtt emberek azért ilyenkor - már ha nem jóval előbb - természetes, hogy különköltöznek a szülőktől.
A legtöbb ember igyekszik minél előbb a maga lábára állni, mi ebben a furcsa? Nekem inkább az a furcsa, hogy a párodnak ennyire jó így, hogy kényelmesen éldegél otthon a Mama-Hotelben és ez szerinted is rendben van így...
Ebben a történetben a feleségnek van igaza, és jól tette, hogy elköltözött és nem olyan kényelmes, mint a párod, hanem sokkal felelősségteljesebb és nem az anyósa meg apósa nyakára akarja megszülni a kisbabáját.
Egyébként 1 hónap együttjárás után meg nagyon korai még a részetekről komoly kapcsolatról és közös jövőről álmodozni szerintem.
19-es. :-))))
Hű kérdező te annyira naiv vagy! Én nem terveznek ennyire előre ezzel a pasival.
Még az is előfordulhat, ha megszületik az a gyerek, a pasi visszakonyorgi magát a feleséghez, mert elojon benne a kép, az idilli család gyerekkel, milyen jó is lenne ujra együtt, te meg mész a felejtőbe.
Az hogy nem beszélnek egy hónapja teljesen normális egy szakitasnal, hidd el később fognak, többet is mint szeretnéd.
Egy szórakozóhelyen ismerkedtetek meg? Hát nagyon biztató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!