Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már közületek valaki...

Volt már közületek valaki külföldön nyaralni 1 éves picivel?

Figyelt kérdés
Sosem jártunk még külföldön, idén szeretnénk eljutni Horvátországba vagy esetleg Olaszországba. Viszont nagyon tartok attól, a kicsi hogyan viseli az utat, a klímát, esetleg ha elkap egy betegséget mit kell csinálni? Hárman mennénk felnőttek, de csak én makogok angolul, mert beszédnek sajnos az nem nevezhető. Hogyan vágjak így bele? Mire figyeljünk oda?
2015. jún. 17. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

Tavaly Görögországban. Odafele este indultunk, azt nem a legjobban viselte, kapott viburcol kúpot. Hazafele délelőtt indultunk, semmi baj nem volt. Gyerekülést nem bírta végig, sokat volt ölben. Akkor a Billi Jaen szám volt a menő nála, ha azt meghallotta, mindig nyugi volt.

Klímát bírta, de folyamatosan állítgattam, hogy nehogy megfázzon.

Ne görcsölj rá, minden rendben lesz, ezek a picik nagyon rugalmasak.

Gyógyszer csomagot meg állíts össze a dokival, én is őt kérdeztem.

2015. jún. 17. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:

1-nek. Ölben nem utaztatunk babát. Ha baleset történik és megsérül, hogyan számolsz el a lelkiismereteddel? Akkor is indok lesz, hogy nyűgös volt?

Kérdezőnek: menjetek nyugodtan, ne félj!

Vigyél gyógyszercsomagot, a megszokott ételeit. Esetleg írd le előre itthon, hogyha mégis beteg lenne, hogyan kell mondani angolul. Pl. írd le előre, hogy "Lázas. Hasmenése van. Hőemelkedése van. stb."Ha arra kerülne a sor, az orvos meg fogja érteni és ad gyógyszert, de ne gondolj erre!

2015. jún. 17. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi voltunk kétszer is. Semmi gond nem volt, a kisfiam jobban bírta az utat, mint mi :) Éjszaka indultunk, szinte az egészet végigaludta. Amikor fent volt játszottunk, könyvet nézegettünk, nézelődött. Szerintem is írj ki fontos mondatokat angolul, hogy tudj segítséget kérni ha szükség lesz rá. Ne izgulj, nagyon jól fogjátok érezni magatokat!

SOHA nem szabad a gyereket ölbe venni útközben!!! Ha nagyon nem bírja álljatok meg, sétáljatok, legrosszabb esetben adj neki kis Nurofent de soha ne vedd ölbe. Iszonyatosan veszélyes, egy baleset esetén szinte esélye nincs a túlélésre egy ölben utazó babának.

2015. jún. 17. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:

mi 1500km-t utaztunk, illetve egy hét leforgása alatt 3500-t.

a fiam nem viselte tul jol, éjszaka felébredt, játszani akart, sirt, nyugos volt, kovetekezo pillanatban pedig a fényektol már teljesen fel volt porogve. a klimát én is folyamatosan állitgattam, kikapcsoltam, bekapcsoltam..lehuztam az ablakot, hogy keveredjen a kinti levegovel.

sajnos, én is tudom, hogy nem szabad, nem jo...stb. de ugy tudott aludni az akkor 10 honapos fiam, hogy elore tettuk az ulését, és hátul teljesen kiterulve elaludt. (ulésben egyébként is nehezen alszik el, na és fel is ébred 40 percenként) igy legalább aludt 3 orát egyhuzamban.

egy éves babánál azért talán már konnyebb lesz, tud lépegetni, mászni-igy meg tudja "mozgatni" magát..illetve már nem esik le a feje annyira az ulésben, mint egy kisebb babának. (én vinnék a helyetekben neki nyakpárnát, van kifejezetten babáknak)

nyelvtudás...irjál ki fontos mondatokat, szavakat. :)

2015. jún. 18. 07:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez eszembe sem jutott, de jó ötlet :)
2015. jún. 18. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!