Babysitterkedni szeretnék . Gond, ha nem tudok főzni? Mikre lehet szükség?
korombeli lányokat keresnek gyermekfelügyeletre.
19 éves vagyok, e téren tapasztalt, mert van egy kisöcsém.
viszont a főzésben még nem jeleskedem , hogy bármit el tudjak készíteni...ez gond lehet?
nem tudom egyelőre a kisgyerek korát,de így előzetesen ezen gondolkodtam...
Kik keresnek és hova bébiszittert? Ha külföld alaposan ellenőrizd le, mert simán lehet kamu is.
Engem speciel nem érdekel, hogy egy bébiszitter tud-e főzni, ha fogadnék, akkor is egyetlen dolog érdekelne, hogy a gyerekemmel jól kijöjjön, és ha baj van, tudja, mit kell tenni és kit kell hívni. Sokkal fontosabb egy alap sürgősségi ellátási ismeret, mint a főzőtudás. De ez én vagyok, másnak lehetnek más igényei is.
itthon, a városomban .
szerencsére jól kijövök a kicsikkel,le is tudom őket foglalni ,és ha netán gond adódna, tudom a megfelelő lépéseket.
köszi a választ!
Itthon is előfordul, hogy kell, de az általában ottlakásos esetben. Nekem annakidején csak melegíteni kellett az ételeket, az meg biztos nem gond :D
Általában a hirdetésben vagy első telefon beszélgetésnél úgyis kiderül, de lehet, hogy elég a jelenlegi tudásod. Emiatt ne izgulj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!