Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Leila névhez?...

Mit szóltok a Leila névhez? Ti adnátok?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdtem ízlelgetni és nekem egyre jobban tetszik. :)

A párom vetette fel, ő úgy gondolja, hogy szépen cseng, dallamos, viszont nem gyakori név, de nem is túl extravagáns.

Nektek mi a véleményetek róla? Nektek tetszik?

2015. jún. 15. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyik kedvenc noi nevem!

Mar van 2 kisfiunk , most szeretnenk 3. babat es ha kislany lesz akkor Viktoria Leila lesz a neve .

2015. jún. 16. 09:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, mindenkinek ment is érte a zöld kéz. :)

Ami a kutyaneveket illeti, én személy szerint egyáltalán nem vagyok híve annak, hogy embernevet adjunk egy házi kedvencnek, de hát kinek mi. :)

Felénk például sok kutyát hívnak Bellának, Lindának és Lucának, de ez mégse tart vissza senkit, hogy Izabellának Lindának vagy Lucának keresztelje a kislányát, ha ez a név tetszik neki. :)

2015. jún. 16. 11:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy nôt ismerek ezzel a névvel. Borzasztó rossz természete van. Bàrhogy próbàlnék elvonatkoztatni, mivel ritka név, mindig ô jut eszembe. Így kizàrt, hogy adnàm. Nekem amúgy is nagyon magyartalanul cseng.
2015. jún. 16. 22:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Végre nem egy milliomodik Kati, Emese, és egyéb unalmas (legalábbis nekem) tucat név.

"Én sem bántásból mondom, de felénk már vagy 20 éve divatos kutyanév. Csak kutyákat ismerek sajnos ezzel a névvel. "

A Zeusz is, pedig az a főisten neve volt. Ennyi erővel semminek nem lehet a gyereket nevezni. Tamás se legyen senki, mert az egerem az volt és az egér név.

2015. jún. 18. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:
nem csak ha nagyon összecseng a vezetéknévvel :)
2015. jún. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!