Mi fog történni ha terhesség alatt tetováltatok?
Első vagyok. Ha primitívnek tartasz szíved joga, igazából csak olyan ember véleményére adok, aki hasonló értékrenddel rendelkezik mint én. Te nem tartozol közéjük a kiírt kérdésed alapján.
Más is azokat a veszélyeket sorolta fel amit én, csak szebb köntösbe bugyolálva. Tudod nekem nagyon fura, hogy napi szinten jönnek az olyan kérdések, hogy szolizhatok-e, tetoválhatok-e, elszívhatok-e pár szál cigit terhesen stb. Mert ezek roppant fontos dolgok amikor az ember babát vár. Nem vagyok szentfazék, sőt ősanya sem, de úgy gondolom, hogy ha babát tervezünk és vagyunk olyan szerencsések, hogy össze is jön, akkor kutya kötelességem úgy élni,hogy amelyik veszélyforrást csak lehet, elkerüljem. És igen,elítélem azokat a nőket akik nem így nem gondolkoznak,mégha vadbarom is vagyok emiatt.
Egyébként boldog babavárást kívánok!
Aha...csak tudod neked nincs jogod elítélni, mert nem ismersz. Ha meg 2 mondat alapján megteszed, akkor megint csak azt tudom mondani hogy primitív vagy. Te azt gondolod egészségesen éltél amikor terhes voltál? Hát elmondom, hogy nem. Többféleképpen is mérgezted a gyereket, hiába nem tetováltattál. Az egész világ mérgező, lássuk be. Egy szem cseresznyét nem lehet nyugodtszivvel megenni. Egyébként nem terveztem a terhességet, hüvelygyűrűvel védekeztem, de ez van.
Köszönöm :)
A tetoválást összehasonlítani az embert ért környezeti hatásokkal, amiről a legkevésbé sem tehet, elég érdekes
nézőpont. De tudod mit, leszek primítív a te kedvedért! :)
Én még ennyi védekezés mellett fogant babáról, mint amit itt olvasok (pedig nagyon ritkán jövök olvasgatni pár percre) életembe nem hallottam. Ez külön megérne egy tanulmányt...
Te véleményt kértél én leírtam. Ez egy ilyen oldal. Igen napi pár percre, elég is belőle bőven plusz hálistennek ettől sokkal értelmesebb elfoglaltságaim vannak:)
Nem kötekszem, egyetlen csúnya szót nem írtam. Te neveztél primitívnek és vadbaromnak,amit szívesen vállalok ha a véleményem miatt az vagyok. Ettől függetlenül is úgy gondolom, ahogy leírtam. De gondolom neked sem lesz rosszabb éjszakád emiatt,én nekem sem :)
Jó éjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!