Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak anyukák akiknek a...

Vannak anyukák akiknek a boltba, bankba stb. helyen be nyúlnak a gyerekéhez, szó nélkül a babakocsiba? Ki, hogyan kezeli? Mit lehet tenni, hogy ne fogdossák idegenek a gyerekeinek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 08:40
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Vagy rászólok, vagy odateszem a kezem az ő keze útjába. Harmadik megoldás, hogy ahogy közelít, belépek a személyes terébe, ettől az emberek zöme azonnal hátrahőköl.

Van egy szomszédunk, aki állandóan nyúlkálni akart és láthatóan nem értette, hogy pl. virágültetés után tök földes kézzel miért nem jó ötlet. Azóta, ha kint vagyunk és közelít, a babakocsi felé eső oldalára állok. Az én személyes terembe nem mer belépni, rajtam áthajolni még kevésbé. Így toporog tőlem egy méterre és láthatóan nagyon megkerülne, de nem mer.

2015. jún. 14. 08:46
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Én mindig magamra kötve viszem ilyen helyekre, mert kérdéses hogy megoldható-e ott normálisan a babakocsival való közlekedés. A gyerek feje a mellemnél van, szerencsére oda nem nyúlkálnak.

Amúgy esetleg olyasmit mondanék, hogy a gyerek fél az idegenektől, hagyja békén. Talán ez nem annyira sértő, mintha azt mondanád, hogy franc tudja hol volt az előző órákban a szutyok keze, hagyja már békén:)

2015. jún. 14. 08:58
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Én pont nemrég kérdeztem hasonlót.

Nekem valamiért többször is előfordult, hogy összefogdosták a babám kezét.

Viszek mindig fertőtlenítő törlőkendőt és amint lehetséges megtörlöm őt, addig nem engedem hogy szájába, arcához nyúljon.

2015. jún. 14. 09:14
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Én hordoztam a lányom, mégis többször is megfogdosták így, már a végére nagyon elegem volt az emberekből.

Volt olyan, hogy a boltban nézelődtem, nyár volt, a lányomon nem volt zokni sem, a meztelen lábai lógtak ki a kendőből.

Erre szó nélkül odalépett hozzám egy nő és elkezdte fogdosni a lányom talpait, hogy jaj de cuki.

Elrántottam magam mellőle és durván visszaszóltam, hogy mi lenne, ha én meg a maga melleit kezdeném el fogdosni???

Még ő volt megsértődve.....

2015. jún. 14. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
Kedves kérdező. Én is undorodom tölled. Remélem nem fogtad meg a kelincset mert azt fertőtleni kell.Remélem nem egy városban élünk amibe beszuszogtál. Ez borzasztó. Remélem a férjed sem, ha van, nem ért hozzád.
2015. jún. 14. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
Holl van a férjed ? Gondolom pénzeszsák neked a kiss 19 évvel idősebb bácsi.
2015. jún. 14. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

Velem is történt párszor ilyen. Én simán megkérem, hogy ne fogdossa, aztán nem érdekel, hogy mit gondol egy vad idegen...

Vagy oda állok, hogy ne férjen hozzá.

2015. jún. 14. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
5-ös az, hogy valaki nem akarja, hogy hozzányúljanak vadidegenek, nyilvános helyen kézmosás nélkül a kisbabájához nem jelenti azt hogy bárkitől is undorodik...
2015. jún. 14. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
nincs sok választásod. vagy eltolod előle a babakocsit,mikor látod,hogy mire készül,vagy szólj hogy ne fogja meg,vagy tűrőd aztán letörölgeted. mondjuk én nem szeretem ezeket a kézfertőtlenítőket,legalábbis babának nem,mert elég büdős alkoholos szaguk van
2015. jún. 14. 11:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves 5 és 6 értelmes emberkék!

Szerintem nem kötelező válaszolni egy kérdésre sem,ha valaki bunkó az jobb ha be fogja a száját!

Rendben van undrodjál,de kezdjed el máshol járatni a szádat!!!Segítek... egy kis baba nem köztulajdon,nem a város ilyen olyan embereinek szül egy nő(anya) gyermeket. Szinte mindenhol található fertözés bármi,ami egy fejletlen(immunrendszer nélküli) kis babának éppen jó ha egy ki tudja honnan jött emberke fogdossa a kezét lábát stb. Szerintem még annyit se tudsz,hogy simán be kapják még a lábukat a babák...még ha ott is fogja meg.

Következő válaszoló,akinek annyi esze van mint egy lónak, úgy látom nyeriteni azt nagyon tudsz, válaszom nem egy öreg ember a férjem!!!

Mindenkinek aki értelmesen,kedvesen,és megértőnek válaszolt nagyon szépen köszönöm!

Sajnos ebben az országban népbetegség,hogy másoknak a gyerekeit tapogatják.... ki tudja előtte éppen mit fogdosott! Nem tudom mit lehet tenni ellene,de még az illettők vannak megsértődve,hogy szólni merek azért,mert szó nélkül,kérdezés nélkül fogdossa a gyermekemet... ilyen világot élünk, tele bunkó és mosdatlan primitiv emberekkel! Tisztelet a kívételnek,mert azok is vannak..

2015. jún. 15. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!