Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ingyenes programok Budapesten...

Ingyenes programok Budapesten és környékén?

Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 18:40
 1/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat, kicsit elbénáztam a kérdéskiírást.

Szóval ingyenes vagy kis költségvetésű programokat keresek nyárra Budapesten és környékén egy két és egy hat éves kisgyereknek. BV bérletünk van, ami szempont, hogy ne legyen nagy tömeg (pl. gyereksziget kizárva).

Ilyenekre gondolok:

BKV Múzeum Szentendrén

Margit-sziget szőkőkút és kisállatkert

BKV hajó

Van még esetleg hasonló ötletetek?

2015. jún. 13. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:

A Hajógyári-szigeten nagyon jó csúszdapark és játszótér van, hétköznap pedig nincsenek sokan, akkor sokkal élvezhetőbb (a Gyereksziget hétvégén van).

A Városliget is szuper, van szép játszótér, tó, Kresz park, lehet piknikezni, labdázni stb.

A fogaskerekű ha jól tudom bkv bérlettel használható, az is nagy élmény lehet. Sajnos a sikló és a libegő nagyon drága :(

A Normafa is szép, ott is van jó játszótér és ha egy kicsit rá tudtok áldozni, akkor érdemes a gyermekvasúttal felmenni.

Vannak múzeumok, ahol vannak ingyenes napok, de ezt nem tudom biztosan, csak hallottam, na meg pici gyereknek annyira nem is buli :)

A Kopaszi-gát is jó hely.

2015. jún. 13. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Normafára fogaskerekűvel (BKVbérlet jó rá) is fel lehet menni,a végállomástól kb. 15 perc séta még. Illetve ha bírják és továbbgyalogoltok akkor a János-hegyen a kilátó is ingyenes.

Vannak tematikus játszóterek, amik ingyenesek, pl. Gellért-hegyen a Vuk játszótér.

Minden múzeum a hónap egy hétvégéjén ingyenes, mezőgazdaságit szokták gyerekeknek ajánlani (meg közlekedésit de az talán már bezárt). Nézd meg mikor mi ingyenes.

Millenárison is van jó játszótér meg mellette pici tavak kacsákkal.

Budai Várban őrségváltást megnézni, sétálni, fagyizni.

Kopaszi-gát.

Illetve Bp. környéke:

Martonvásár: óvodamúzeum meg Brunszvik kastély parkja nagyon szép (mindkét helyre pár száz Ft a belépő)

Velencei-tó:nézzétek meg hol van ingyenes strand és akkor a vonatjegy nem sok odáig ha Bp. határától veszed a gyerekeknek meg ingyenes az utazás

2015. jún. 13. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A vonatos megoldásra nem is gondoltam. :-)
2015. jún. 14. 09:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A vonatot megérdeklődtem. Vigyázzatok, mert a 6 évet betöltöttnek már kell jegy, 50%-os, de elvileg kérhető neki is a BKSZ határtól. Az utóbbiban nem volt biztos az ügyintéző. :-)

2015. jún. 14. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!