Hol talalhatok olcso, megbizhato lanyt, aki vigyazna az egy eves fiamra alkalmankent?
Szeretnek talalni valakit,Aki alkalmankent par orara vigyazna a kisfiamra.nekem nem fontos hogy legyen bebiszitter vegzettsege.
Szerintetek hol talalhatok olyan lanyt,aki megbizhato es olcson vallalna?
Ha hirdeteseket nezek,mindenhol kepzett emberek hirdetik magukat,nekem nem tulsagosan megfizetheto oraberert...
Koszonom az otleteket elore is. :)
Inkább keress egy csanát.
én nem adnám szakképzetlen kezébe az egy éves gyerekemet. Tudja mit kell tenni baleset esetén pl, vagy ha fuldoklik? Nem véletlenül kell megfizetni a babysittereket.
hirdetésben nem találsz megbízhatót, hisz honnan is tudhatnád egy hirdetés alapján?
Facebook on nincs.ez kilove.egyedulallokent nevelem a fiam,edesanyam szokott ra neha vigyazni,de dolgozik,igy nem mindig megoldhato.
En ugy vagyok vele,nem Minden edesanya szakkepzett,megis tudja AZ ember veszhelyzetbe hogyan cselekedjen.ezert nem szamit nekem a szakkepzettseg.de ezzel nem azt akarom mondani hogy Minden jottmentre ra mernem bizni a kisfiam..
Tegyél ki hirdetést a védőnőnél, gyerekorvosnál, van gyes-es anyuka, aki szívesen vigyázna a tiédre némi mellékesért.
Ha van a közelben főiskola/egyetem, oda is tehetsz ki hirdetést, ott biztos lesz jelentkező, aki esetleg pont pedagógia szakos és szívesen gyakorolna.
Szomszédok, barátok, anyukád a munkatársai körében is érdeklődhet, hátha van valakinek megbízható lánya/unokahúga.
Budapest 8.kerulet.
Mielott eloiteleteitek lennenek nem vagyunk romak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!