Ez másnak is bántó lenne, vagy csak én érzem rosszul magamat?
Hivatalosak vagyunk egy esküvőre a barátainkhoz. Meg is beszéltük, hogy megyünk. A barátnőm (ő a menyasszony) kijelentette, hogy ugye a gyerekeinket nem akarjuk vinni.. mert csak unják magukat, meg rendetlenkednek stb. Ő volt már ilyen esküvőn és még enni sem tudtak a gyerektől..
Megmondom őszintén, egyáltalán nem terveztem vinni őket, de ez a kijelentés ebben a formában nagyon szíven ütött... Tudom, hogy az ő esküvőjük, de egy gyerek nem vállfa, akit csak úgy felrakunk a fogasra, ha útban van.. A felügyeletüket sem egyszerű megszervezni.
Úgy érzem, hogy nem tudja elfogadni, hogy gyerekeink vannak, azóta kevesebbet is találkozunk. Szinte csak akkor találkozunk, ha nincsenek velünk a gyerekek. Ha visszük őket, vagy otthon vannak, akkor érzem a lelombozódást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!